Το πρώτο VIDEO του Άλαν Ρούσελ μετά την τραγωδία

Ο Άλαν Ρούσελ της Τσαποκοένσε, ένα από τα τρία άτομα που επέζησαν από τη μοιραία πτήση του αεροπλάνου που μετέφερε την ομάδα, έκανε τα πρώτα του βήματα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ένα συγκλονιστικό VIDEO ανέβασε η "Esporte Interativo" με τον επιζήσαντα από το αεροπορικό δυστύχημα που μετέφερε την ομάδα της Τσαπεκοένσε, Άλαν Ρούσελ.

Ο Βραζιλιάνος περπάτησε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο ενώ μίλησε και στην κάμερα: "Σας ευχαριστώ όλους που ενδιαφέρεστε για την κατάσταση της υγείας μου. Είμαι ο Άλαν Ρούσελ. Η αποθεραπεία μου πηγαίνει καλά και σύντομα θα επιστρέψω στη Βραζιλία για να τη συνεχίσω εκεί.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματα που λαμβάνω", ήταν η δήλωσή του, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.