Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Φελίπε Μέλο για την Βραζιλία

Άστραψε και βρόντηξε ο Φελίπε Μέλο κατά την παρουσίασή του από την Παλμέιρας, τονίζοντας πως έμεινε εκτός εθνικής ομάδας καθώς η "Βραζιλία δεν είχε προπονητή με αρχ@@@@@".

Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Φελίπε Μέλο για την Βραζιλία

Ο Φελίπε Μέλο έχει το χαρακτήρα του δυναμικού ποδοσφαιριστή εντός γηπέδου ωστόσο φρόντισε να δείξει πως διαθέτει δυναμισμό και πυγμή και εκτός γηπέδου. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από την Παλμέιρας, με τον πρώην άσο της Ίντερ να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για την ταμπέλα του "σκληρού" που του έχουν "κολλήσει".

"Τα τελευταία χρόνια έχω αποβληθεί μόνο τέσσερις φορές, είναι λίγες για έναν μέσο που πρέπει να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Δεν είμαι παίκτης που δέρνει αλλά ένας ποδοσφαιριστής που έχει και τεχνική", δήλωσε αρχικά ο 33χρονος μέσος, για να εξαπολύσει στη συνέχεια μετωπική επίθεση κατά των μίντια:

"Εάν χρειαστεί να δείρω, θα δείρω. Εάν χρειαστεί να δώσω ένα χαστούκι στο πρόσωπο ενός Ουρουγουανού, θα το κάνω. Προβάλλουν πάρα πολύ τις εικόνες της αποβολής του 2010 στην Βραζιλία. Γιατί όμως δεν δείχνουν τον τίτλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών; Γιατί δεν δείχνουν την ασίστ που έκαναν στον Ρομπίνιο";

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος και του Παναθηναϊκού τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον Φελίπε Μέλο να σχολιάζει με θυμό και τον εξοστρακισμό του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά το Μουντιάλ του 2010.

"Πιστεύω ότι έχω υποστεί αδικία. Ήμουν ο καλύτερος μέσος της Ιταλίας. Έλειπε ένας ομοσπονδιακός τεχνικός με αρχ@@@@@ για να με καλέσει στην εθνική ομάδα. Τώρα η Βραζιλία έχει έναν καλό ομοσπονδιακό τεχνικό αλλά η εθνική μου ομάδα τώρα είναι η Παλμέιρας".

Ο ΦΕΛΙΠΕ ΜΕΛΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK