Το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ, η ατάκα-ΕΠΟΣ σε Τζέκο και ο ρομαντικός Χάρι Κέιν

Η ατάκα-έκπληξη στον Τζέκο πριν μπει στο τρένο για Μιλάνο, το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ στην Ντόρτμουντ, το σόου του Ινσίνιε σε δύο γήπεδα μέσα σε λίγες ώρες και η ρομαντική αφιέρωση του Χάρι Κέιν. Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα παλαβά γεγονότα που σημάδεψαν το ΣΚ που μας πέρασε (PHOTOS+VIDEOS).

Το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ, η ατάκα-ΕΠΟΣ σε Τζέκο και ο ρομαντικός Χάρι Κέιν

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

✔ Ο ΤΟΤΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΣΕ ΤΖΕΚΟ

Η Ρόμα αναχώρησε το Σάββατο από το σιδηροδρομικό σταθμό "Termini" της Ρώμης με προορισμό το Μιλάνο, για το ντέρμπι με την Ίντερ στο "Σαν Σίρο", και εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο ιστορικός καπιτάνο της ομάδας. Ο Φραντσέσκο Τότι εμπνεύστηκε από τις οργιάζουσες φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Τσέλσι να έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της τον Έντιν Τζέκο και λίγο πριν επιβιβαστούν αμφότεροι στο τρένο αστειεύτηκε μαζί του με την εξής επική ατάκα: "Αυτό το τρένο δεν πάει Λονδίνο;" Ο Βόσνιος ήταν πάντως ετοιμόλογος στο χιουμοριστικό σχόλιο του Τότι και απάντησε: "Ακόμα όχι".

Το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ, η ατάκα-ΕΠΟΣ σε Τζέκο και ο ρομαντικός Χάρι Κέιν

✔ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας με την Τσέλσι, έγραψε ιστορία στο εκτός έδρας ματς με την Μπράιτον, αφού με τα δύο γκολ που σημείωσε έσπασε το φράγμα των 100 και μετράει πλέον 101 στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο (65 με την Τσέλσι - 36 με την Λιλ). Η καλύτερη στιγμή ωστόσο για τον Βέλγο διεθνή μεσοεπιθετικό η οποία του χάρισε και την αποθέωση μέσω των social media έλαβε χώρα αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα. Ένα μικρό παιδί, φαν της Τσέλσι, ανέμιζε για πολλή ώρα ένα χαρτί που έγραφε "'Hazard 10 - Can I have your shirt?" ( "Αζάρ μπορώ να έχω τη φανέλα σου;") και δεν του χάλασε το χατήρι. "Κίνηση κλάσης", το σχόλιο των Λονδρέζων που ανέβασαν το σχετικό video στο Twitter...

Το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ, η ατάκα-ΕΠΟΣ σε Τζέκο και ο ρομαντικός Χάρι Κέιν

✔ ΓΚΟΛ ΑΠΟ 50 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ Ο... ΕΦΡΑΙΜ

Στο κυπριακό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιώργος Εφραίμ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με σουτ από το κέντρο του γηπέδου όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο υπάρχει κάποιος που τον... ξεπέρασε, σκοράροντας από μεγαλύτερη απόσταση! Η επιτυχία μάλιστα αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αφού ο σκόρερ ήταν τερματοφύλακας! Πρόκειται για τον Ισπανό κίπερ της Ντεπορτίβο Λούγκο, Χουάν Κάρλος, ο οποίος ανήμερα των 30ων γενεθλίων του, τρέλανε όλη τη Segunda Division νικώντας τον ομόλογό του της Σπόρτινγκ Χιχόν! Με το σκορ στο 2-1 για την ομάδα του στο 80ο λεπτό "κρέμασε" τον Ντιέγκο Μαρίνο με σουτ από τα 50 μέτρα για να γράψει το τελικό 3-1, με τον ευτυχισμένο σκόρερ να δηλώνει: "Δεν κατάλαβα καν ότι μπήκε η μπάλα στα δίχτυα, χάρηκα επειδή το τέρμα μας επέτρεψε να περάσουμε πιο ήρεμα τα τελευταία λεπτά".

Το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ, η ατάκα-ΕΠΟΣ σε Τζέκο και ο ρομαντικός Χάρι Κέιν

✔ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ... ΝΤΕΜΠΕΛΕ

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ όχι μόνο έχει σηκώσει... μπαϊράκι απέχοντας από τους τελευταίους αγώνες της Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά φροντίζει να δείχνει στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας ότι ΘΕΛΕΙ να πάρει μεταγραφή. Το τελευταίο του μήνυμα; Την ώρα που οι Βεστφαλοί έπαιζαν στο Βερολίνο με την Χέρτα και έμεναν στο 1-1, ο φορ από την Γκαμπόν έπαιρνε μέρος σε αγώνα 5Χ5 κάπου 500 χιλιόμετρα μακριά, φορώντας φανέλα της ομάδας του με το όνομα του Ουσμάν Ντεμπελέ στην πλάτη! Ναι, τη φανέλα του πρώην συμπαίκτη του ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι απαίτησε να φύγει από το "Σίγκαλ Ιντούνα Παρκ" και ουσιαστικά "κέρδισε" τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Το ίδιο επιθυμεί και ο Ομπαμεγιάνγκ, με την Άρσεναλ να καραδοκεί στη γωνία...

✔ ΝΕΥΡΑ, ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... SELFIE Ο ΙΝΣΙΝΙΕ

Η πρωτοπόρος της Serie A Νάπολι πέρασε και από την (δύσκολη) έδρα της Αταλάντα επικρατώντας 1-0 με γκολ του Μέρτενς, παρόλα αυτά η... μανούρα δεν έλειψε στον πάγκο των "παρτενοπέι". Αιτία η απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να αντικαταστήσει τον Λορέντσο Ινσίνιε στο 74ο λεπτό με τον Μάρεκ Χάμσικ, με τον Ινσίνιε να αντιδράει άσχημα πετώντας ένα "Vaffa" ("Άντε και...") και τον προπονητή να του απαντάει άμεσα λέγοντάς του "Κάτσε κάτω και ράψτο"! "Αυτά είναι νορμάλ πράγματα με τον Ινσίνιε. Αν υπήρχαν κάμερες στις προπονήσεις θα βλέπατε εγώ και ο Λορέντσο τσακωνόμαστε και αμέσως μετά τα βρίσκουμε 3 με 4 φορές την εβδομάδα", δήλωσε ο Σάρι στο φινάλε του αγώνα. Και ο ίδιος ωστόσο ο παίκτης φαίνεται να άφησε πίσω του το συμβάν, αφού ταξίδεψε από το Μπέργκαμο στο γειτονικό Μιλάνο για να δει από κοντά το Ίντερ-Ρόμα λίγες ώρες αργότερα και έβγαλε και selfie φωτογραφία με τη σύντροφό του, Τζένι!

Το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ, η ατάκα-ΕΠΟΣ σε Τζέκο και ο ρομαντικός Χάρι Κέιν
Το τρολάρισμα του Ομπαμεγιάνγκ, η ατάκα-ΕΠΟΣ σε Τζέκο και ο ρομαντικός Χάρι Κέιν

✔ Ο ΚΕΙΝ ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Ο Χάρι Κέιν δεν κατάφερε, παρά το γκολ του στην έδρα της Σαουθάμπτον, να χαρίσει το τρίποντο στην Τότεναμ (έμεινε στο 1-1 με τους "άγιους" που την άφησε στο -2 από την 4η Λίβερπουλ και με ματς παραπάνω), παρόλα αυτά η Κυριακή που μας πέρασε θα του φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις. Και αυτό γιατί είχε τα γενέθλιά της η αγαπημένη του, Κέιτ Γκούντλαντ, με τον πρώτο σκόρερ της Premier League να της κάνει μία ξεχωριστή αφιέρωση λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα στο "Σεντ Μέρις". "Ευτυχισμένα γενέθλια στην αγάπη της ζωής μου", ήταν το μήνυμα του Άγγλου διεθνούς επιθετικού. Εδώ κολλάει και το... "Πρίγκηπας Χάρι" για τον Κέιν!

Happy Birthday to the love of my life ❤ @kategoodersxx

A post shared by Harry Kane (@harrykane) on

❤ #thebest #fifaawards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ kategoodersxx στις

Amazing evening celebrating incredible sports men and women #SPOTY

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ kategoodersxx στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK