Το τρόπαιο που στοιχειώνει ακόμα τον Φέργκιουσον

Ο Άλεξ Φέργκιουσον έχτισε μία τεράστια ποδοσφαιρική δυναστεία κατακτώντας 38 τίτλους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως μία απώλεια τροπαίου δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα!

Το τρόπαιο που στοιχειώνει ακόμα τον Φέργκιουσον

Με 27 χρόνια παρουσίας στο "Old Trafford" και 38 τίτλους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περίμενε κανείς πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα ήταν τόσο "γεμάτος" που δεν θα ήθελε να έχει αλλάξει τίποτα από όσα έζησε στο Μάντσεστερ.

Το τρόπαιο που στοιχειώνει ακόμα τον Φέργκιουσον

Και όμως, υπάρχει κάτι που τον βασανίζει και τώρα, τρία χρόνια μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της αγαπημένης του Γιουνάιτεντ αλλά και τους πάγκους γενικότερα και αυτό έχει να κάνει με ένα τρόπαιο που δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν οι "κόκκινοι διάβολοι" καθώς δεν έφτασαν καν στον τελικό.

Αυτό ήταν το τρόπαιο του Champions League το '02, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να επιθυμεί την κατάκτησή του στη γενέτειρά του, Γλασκώβη, αλλα την Μπάγερ Λεβερκούζεν να του χαλάει τα σχέδια, κάνοντας την έκπληξη και αποκλείοντας την Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά.

Το τρόπαιο που στοιχειώνει ακόμα τον Φέργκιουσον

"Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι που δεν πήγα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του 2002.

Όλο το οικοδόμημα χτίστηκε για να φθάσουμε στη Γλασκώβη, αλλά χάσαμε στον ημιτελικό από τη Λεβερκούζεν. Ήμασταν λίγο άτυχοι, δεν προλάβαμε το χρόνο", δήλωσε ο 74χρονος τεχνικός στο πλαίσιο της παρουσίασης του λόγκο της Γλασκώβης ενόψει του Euro 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK