Τρεις μήνες τιμωρία σε γκολκίπερ για τη σέξι... γυναίκα του!

Είναι δυνατόν να τιμωρηθείς με τρεις μήνες "υποχρεωτικής" αποχής από τα γήπεδα λόγω της συμπεριφοράς της συζύγου σου; Ναι αν βρίσκεσαι στο Ιράν! Διαβάστε μία τρελή ιστορία.

Τρεις μήνες τιμωρία σε γκολκίπερ για τη σέξι... γυναίκα του!

Ο 29χρονος Μοσέν Φορουζάν της Saba Qom είναι μεταξύ των κορυφαίων γκολκίπερ του Ιράν τα τελευταία χρόνια και μάλιστα έχει καταφέρει να αγωνιστεί και δύο φορές με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Για το προσεχές διάστημα όμως και συγκεκριμένα για τους επόμενους τρεις μήνες θα πρέπει να ξεχάσει τη... μπάλα αφού κατόπιν απόφαση της ιρανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τιμωρείται με τρίμηνο αποκλεισμό από κάθε επίσημη ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

Τρεις μήνες τιμωρία σε γκολκίπερ για τη σέξι... γυναίκα του!

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι πως ο Φορουζάν δεν τιμωρείται για κάποια δική του συμπεριφορά αλλά "πληρώνει τη νύφη" για μία "απερισκεψία" της συζύγου του, η οποία πόζαρε σέξι στο διαδίκτυο χωρίς να φοράει την ισλαμική μαντίλα (hijab) όπως προβλέπεται από την ιρανική νομοθεσία.

Στην ουσία, το μοντέλο και σύντροφός του, Νασίμ Ναχάλι, κατηγορήθηκε για ανήθικη συμπεριφορά που ζημιώνει "την εικόνα του ποδοσφαίρου και της ιρανικής ομοσπονδίας", με τον Φορουζάν να "λούζεται" τις συνέπειες του (σκληρού) ιρανικού νόμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK