"Τρελά" λεφτά ο Μπλάτερ

Τα...κιτάπια της FIFA άνοιξαν και το φως της δημοσιότητας ήρθαν τα μεγάλα ποσά που εισέπρατταν μέχρι πρότινος οι ισχυροί παράγοντές της.

Μισθό...Μίδα απολάμβανε στη FIFA ο πρώην πρόεδρός της (και κατηγορούμενος για διαφθορά) Σεπ Μπλάτερ.

Οπως αποκάλυψε την Πέμπτη η ίδια η Παγκόσμια Ομοσπονδία (οφείλει να το κάνει σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς) ο Ελβετός παράγοντας πρόσθετε κάθε χρόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό 3εκ δολάρια χωρίς τα μπόνους!

Επίσης, η FIFA ανακοίνωσε ότι κατά το 2015, έτος κατά το οποίο συνταράχθηκε από σκάνδαλα και έχασε πολλούς χορηγούς) υπέστη οικονομικές απώλειες ύψους 122 εκ. δολαρίων.

Περίπου 1,5εκ δολάρια το χρόνο τέλος εισέπραττε το δεξί χέρι του Μπλάτερ, ο πρώην γενικός γραμματέας της FIFA Ζερόμ Βακλ ο οποίος επίσης καθαιρέθηκε από τη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προσέφυγε στο CAS o Mπλάτερ

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).