Δούλεψαν για Ελλάδα, Παραγουάη και Μάλι

Ισόπαλο 1-1 έληξε το έτερο παιχνίδι του 4ου ομίλου, όπου συμμετέχει η Εθνική Ελλάδας, μεταξύ Παραγουάης και Μάλι για την 1η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου κ-20.

Δούλεψαν για Ελλάδα, Παραγουάη και Μάλι

Το παιχνίδι του "Καμίλ Οτσάκ" άρχισε δυναμικά, με τον 20χρονο επιθετικό της Ναντ Ανταμά Νιαν να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3' και στο 7' να απαντάει ο 20χρονος ακραίος επιθετικός της Μπενφίκα Χόρχε Ρόχας.

Ο ρυθμός έπεσε με την πάροδο του χρόνου, αλλά η Παραγουάη είχε τις καλύτερες στιγμές για να πάρει τη νίκη. Ο Μπράιαν Μοντενέγκρο, ο Ντερλίς Γκονσάλες και ο Γκουστάβο Γκόμες έχασαν μερικές και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Τουρκία είχε εύκολο έργο απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ, επικρατώντας με 3-0. Πρωταγωνιστής ο Ενβέρ Τζενκ Σαχίν, ο οποίος σημείωσε 2 γκολ, ενώ το σκορ είχε ανοίξει το μεγάλο αστέρι της ομάδας του Φεγιάζ Ουτσάρ, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε Σαλίχ Ουτσάν.

Στο άλλο ματς του 3ου ομίλου, η Κολομβία έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με αντίπαλο την Αυστραλία χάρη στο γκολ του 20χρονου επιθετικού Τζον Κόρδομπα στο 78' κι ενώ ο 16χρονος μέσος της Περθ Γκλόρι Ντάνιελ ντα Σίλβα είχε ανοίξει το σκορ για τα "καγκουρό" στο 46'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK