Ζλάταν - Ιγκουάιν κάνουν το... κουμάντο στα γκολ!

Ο Γκονζάλο Ιγκουάιν μετά το πάρτι με τα δύο προσωπικά του γκολ ισοφάρισε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σ' ένα πολύ δυνατό ρεκόρ και αμφότεροι πλέον κάνουν "κουμάντο"... 100αρας στα δύο από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÉÃÊÏÕÁÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÉÃÊÏÕÁÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με δύο προσωπικά του τέρματα ο Γκονζάλο Ιγκουάιν σφράγισε τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν στο "Σαν Σίρο" το Σάββατο (29/10) το βράδυ με 2-0.

Το επίτευγμα του Αργεντινού ήταν ιστορικό, καθώς με τα δύο αυτά γκολ... έπιασε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και έγιναν "ζευγάρι" σ' ένα σπάνιο ρεκόρ.

Αμφότεροι είναι οι δύο επιθετικοί που έχουν καταφέρει να σκοράρουν πάνω από 100 γκολ σε δύο από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο Σουηδός έχει 122 γκολ στην Seria A και 113 στη Ligue 1, ο "Πιπίτα" από την άλλη έχει 101 στο ιταλικό πρωτάθλημα και 107 στο ισπανικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK