Η ΑΕΚ και τα πρόβατα επί σφαγή στο "Καραϊσκάκης"

Η ΑΕΚ μετά την επιστολή του Ολυμπιακού που ζητά αλλαγή του διαιτητή Παπαπέτρου στο ντέρμπι της Κυριακή, δεν αρκέστηκε σε κάποια διαρροή - αντίδραση στο γεγονός, αλλά εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας τους "ερυθρόλευκους" ότι δεν σέβονται τους κανονισμούς και προσπαθούν να επηρεάσουν τους διαιτητές.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
lazaros seba koutris olympiakos aek kupello EUROKINISSI

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) η ΑΕΚ αντέδρασε στην επιστολή του Ολυμπιακού σχετικά με το αίτημα αντικατάστασης του διαιτητή Παπαπέτρου.

Η Ένωση δεν αρκέστηκε σε μία απλή διαρροή - αντίδραση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε πριν το ντέρμπι, αλλά προτίμησε να εκδώσει ανακοίνωση καταγγέλλοντας τους "ερυθρόλευκους" πως "θέμιτα και με στυγνό τρόπο επιδίδονται σ' ένα παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών":

"Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της ξεκάθαρης τακτικής του Ολυμπιακού, που χωρίς να έχει το παραμικρό έρεισμα και πάτημα στη λογική, στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα επιδίδεται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών του μεταξύ μας ντέρμπι της Κυριακής. Τακτική που ακολούθησε και πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου αποκομίζοντας δεδομένα οφέλη από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν απέφυγε συνειδητά να μπει σε αυτό το ανόητο επικοινωνιακό παιχνίδι σεβόμενη απόλυτα τους κανονισμούς και τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, αλλά δεν μπορεί να μείνει θεατής στην οδυνηρή πραγματικότητα, την οποία διαμορφώνει πλέον ο Ολυμπιακός αλλοιώνοντας τους όρους και τις συνθήκες ισονομίας του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής και δημιουργώντας ταυτόχρονα σοβαρούς κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή του.

Καταγγέλλουμε την παράνομη τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμαστε για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ ως ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή, αλλά και από την Super League ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος να πάρουν άμεσα θέση απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή τακτική επηρεασμού των διαιτητών της συνάντησης.

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο Καραϊσκάκη σαν πρόβατο επί σφαγή.

Καλείστε να πάρετε τα μέτρα σας!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK