Η Κροατία "κλείνει το μάτι" στον Λιβάγια

Τ' όνομα του Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στο επίκεντρο, όχι μόνο λόγω της διαρροής που έκανε η ΑΕΚ για πρόταση από ιταλική ομάδα ύψους 8.000.000 ευρώ, αλλά και στην πατρίδα του. Γνωστή ιστοσελίδα τονίζει ότι δεν αποκλείεται ο ηγέτης Ένωσης να βρεθεί σύντομα στις τάξεις της δευτεραθλήτριας κόσμου.

Η Κροατία "κλείνει το μάτι" στον Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια ήρθε στην ΑΕΚ και αναγεννήθηκε...

Ο Κροάτης σταρ της πρωταθλήτριας Ελλάδας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ... φλερτάρει πιο έντονα από ποτέ και με τη συμμετοχή του στο Champions League.

Τον τελευταίο έναν χρόνο, λοιπόν, ο "Λα Μπόμπα" δεν αποκλείεται να τα ζήσει όλα, αφού πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στη πατρίδα του που "πιέζουν" τον Ντάλιτς να τον καλέσει στην εθνική Κροατίας!

Στο " tportal.hr" πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στην φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος ανέλυε πώς θα είναι η εθνική ομάδα της Κροατίας στις νέες προκλήσεις που την περιμένουν, επισημαίνοντας ότι μετά τους Μάντζουκιτς, Σούμπασιτς και Τσόρλουκα, πιθανόν να υπάρξουν κι άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές που θ' αποσυρθούν.

Στον επίλογο του δημοσιεύματος διαβάζουμε πως ο Ντάλιτς θα μπορούσε εύκολα να βρει λύσεις στα κενά λόγω απουσιών, μια και μπορεί να καλέσει τον Μάρκο Λιβάγια ο οποίος πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις με την ΑΕΚ και το αξίζει, όπως και τον Ιβάν Σαντίνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK