"Εσφαξε με το γάντι" τον Βράνιες ο προπονητής του

Σύντομα κατάλαβαν και στην Άντερλεχτ ότι ο Ογκνιέν Βράνιες είναι ένας πολύ χαρισματικός αμυντικός, αλλά χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Ο προπονητής του στους "μοβ" μίλησε για την πρώτη κόκκινη του Βόσνιου στο Βέλγιο και τον πήγε μία... κρύο μία ζέστη, τονίζοντας πως ο πρώην της ΑΕΚ πρέπει ν' αλλάξει.

"Εσφαξε με το γάντι" τον Βράνιες ο προπονητής του

Ο Χέιν Βανχάεζμπουρκ δεν μας είπε κάτι καινούργιο για τον Ογκνιέν Βράνιες, αφού στην Ελλάδα όλοι γνωρίζουν για τι ποδοσφαιριστή πρόκειται και πού μπορεί να φτάσει όταν χάνει τον αυτοέλεγχο του...

Ωστόσο, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως αντέδρασε ο έμπειρος κόουτς με την "δολοφονική" ενέργεια του Βόσνιου που του κόστισε και την πρώτη κόκκινη στο βελγικό πρωτάθλημα.

Ο 54χρονος, λοιπόν, χαρακτήρισε 100% λογική την αποβολή του "Όγκι" σημειώνοντας πως ο παίκτης έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς, αλλά για να το καταφέρει οφείλει να αλλάξει τρόπο σκέψης στο παιχνίδι του. Τόνισε επίσης ότι η μεταμόρφωση του Βράνιες είναι δουλειά του προπονητικού team.

" Του αρέσουν οι μονομαχίες, αλλά ο Βράνιες χάνει την ψυχραιμία του σε σημαντικά σημεία του αγώνα. Η μπάλα βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και κερδίζαμε 2-0, δεν χρειαζόταν να κάνει αυτό που έκανε. Καλό θα είναι να τα σταματήσει αυτά..."

Και συνέχισε σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στην Μπριζ: " Με εκνευρίζει που δεν θα έχω έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή με την Μπριζ, αλλά τι να κάνω; Θα το λύσω..."

Αυτά είπε ο Βανχάεζμπουρκ, την ίδια ώρα που στο άρθρο του "nieuwsblad" αναρωτιούνται πώς θα αλλάξει ο Βόσνιος, από τη στιγμή που σε 202 επαγγελματικά ματς έχει 73 κίτρινες και 8 κόκκινες...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΚΛΙΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK