Από την Αρκαδία... παραλίγο συμπαίκτης με Ντι Μαρία και Καβάνι

Πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών είναι ο Αντόνιο Ντοναρούμα, με τον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης να δέχεται... βροχή πλουσιοπάροχων προτάσεων από μεγάλες ομάδες λόγω του αδερφού του, Τζανλουίτζι. Τελικά κατέληξε στη Μίλαν, αλλά η Παρί του έστρωνε... χρυσό χαλί!

Από την Αρκαδία... παραλίγο συμπαίκτης με Ντι Μαρία και Καβάνι

Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε πως μετά από μια σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης θα γινόταν... μήλον της έριδος μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν για μεταγραφή. Βέβαια, ο Αντόνιο Ντοναρούμα χρωστάει πολλά στον αδερφό του, Τζανλουίτζι, ο οποίος έθετε ως όρο για μεταγραφή του (ή παραμονή του στη Μίλαν) και την μετακόμιση του... big brother.

Έτσι όποια ομάδα ήθελε τον Τζιτζo, θα έπρεπε να κλείσει πακέτο και τον αδερφό του. Η Ρεάλ για παράδειγμα που ήθελε μόνο τον έναν Ντοναρούμα βγήκε εκτός παιχνιδιού κατευθείαν. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πιο έξυπνη και πρότεινε μάλιστα και την καλύτερη προσφορά στα αδέρφια. Μια προσφορά που θα έβγαζε φυσικά και κερδισμένο τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την Αρκαδία... παραλίγο συμπαίκτης με Ντι Μαρία και Καβάνι

Πιο συγκεκριμένα, η Παρί πρόσφερε στον Τζανλουίτζι 65.000.000 ευρώ για πενταετές συμβόλαιο, ενώ εξασφάλιζε και τον αδερφό του μέχρι τα 31 του με επίσης 5ετές συμβόλαιο! Ο Αντόνιο θα λάμβανε 1.500.000 καθαρά το χρόνο, κατά μισό εκατομμύριο δηλαδή περισσότερα χρήματα από αυτά που θα πάρει στη Μίλαν, αλλά φυσικά... πάρα πολύ περισσότερα από όσα έπαιρνε στον Αστέρα.

Επίσης οι Αρκάδες που τελικά από το deal με τη Μίλαν πήραν 700.000 ευρώ, αν έκλεινε η συμφωνία με την Παρί, θα έπαιρναν 300.000 ευρώ παραπάνω. Όχι κι άσχημα δηλαδή. Γιατί όμως τα αδέρφια προτίμησαν Μίλαν ακόμη και με λιγότερα χρήματα;

Κυρίως λόγω του πατέρα τους, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός των "ροσονέρι" και είχε πάντα όνειρο να δει τους γιους του στην ομάδα της καρδιάς του. Πιστεύει μάλιστα πως ο Τζανλουίτζι αργά η γρήγορα θα πωληθεί με αστρονομικό ποσό σε κάποιο top σύλλογο κι έτσι ο Αντόνιο με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει να γίνει πρώτος τερματοφύλακας. Για να δούμε...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK