Ανανέωσε ο... νεαρός Ζε Ρομπέρτο

Ο... terminator Ζε Ρομπέρτο δεν το βάζει κάτω. Με πατημένα τα 42 κατάφερε όντας βασικός να πάρει το πρωτάθλημα στην Βραζιλία και για αυτό ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του με την Παλμέιρας!

Δεν ξέρουμε τι συμφωνία έχει κάνει με τον ύψιστο ο Ζε Ρομπέρτο, αλλά στα 42 παίζει λες και είναι 32 (δεν λέμε 22 γιατί είναι υπερβολή)! Ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ-μπακ είχε σκοπό να σταματήσει το ποδόσφαιρο με το τέλος αυτής της σεζόν και μάλιστα το είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Δεν είχε υπολογίσει όμως στην επιτυχία. Κατάφερε βασικός να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Παλμέιρας που τον έπεισε στη συνέχεια να ανανεώσει!

Θα παίζει δηλαδή μέχρι τα 43 προς 44 και βλέπουμε! Μεταξύ μας, γιατί να σταματήσει; Βαστάνε τα πόδια του και παίζει και καλά.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!