Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές της Τσαπεκοένσε

Όλες οι βραζιλιάνικες ομάδες υποσχέθηκαν να βοηθήσουν την Τσαπεκοένσε να χτίστεί ξανά και το πρώτα λιθαράκια τοποθετήθηκαν. Διαβάστε για τα πρώτα μεταγραφικά της απόκτηματα.

Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές της Τσαπεκοένσε

Η πρώτη δυνατή μεταγραφική κίνηση της Τσαπεκοένσε, μετά το μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα του Μεντεγίν που κόστισε τη ζωή σε 19 ποδοσφαιριστές της, είναι γεγονός.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ατλέτικο Μινέιρο, προχώρησε στο δανεισμό του Ντοντό στην Τσαπεκοένσε για έναν χρόνο (το 2016 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φιγκεϊρένσε), με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να αναφέρουν για τη μετακίνηση του 22χρονος Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου η ομάδα από το Τσαπέκο δεν θα δώσει χρήματα στην Μινέιρο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα έξοδα για το συμβόλαιο του παίκτη.

Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές της Τσαπεκοένσε
© GETTY IMAGES

Ο διευθυντής της Ατλέτικο Μινέιρο, Λάσαρο Καντίντο ντα Κούνια, αποκάλυψε μάλιστα μέσω του λογαριασμού στο Twitter πως η Τσαπεκοένσε είχε ζητήσει από την ομάδα του το δανεισμό του Ντοντό λίγες ημέρες πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές της Τσαπεκοένσε
© GETTY IMAGES

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι συνολικά ο τρίτος που θα φορέσει τα πράσινα της Τσαπεκοένσε στη νέα εποχή που την βρίσκει να προσπαθεί να ανασυνταχτεί μετά το τραγικό δυστύχημα αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη "χώρα του καφέ" η ομάδα από το Τσαπέκο ενέταξε στο δυναμικό της δύο ακόμα παίκτες: τον 21χρονο γκολκίπερ Ελίας από την Γιουβεντούδε και τον Ντόουγκλας Γκρόλι από την Κρουζέιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H Tσαπεκοένσε ανέβασε video από τα αποδυτήρια που συγκλονίζει
Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε με μεταγραφή από την Τσαπεκοένσε
"Παίκτης της χρονιάς" ο νεκρός τερματοφύλακας της Τσαπεκοένσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK