"Τρελάθηκε" και ο Ρονάλντο στην εξέδρα με την Κορίνθιανς!

Όλοι τον θυμόμαστε με τη φανέλα των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ίντερ και Μίλαν όμως ο Ρονάλντο δεν ξεχνά την ομάδα που έκλεισε την καριέρα του και το απέδειξε εμπράκτως. Δείτε VIDEO!

"Τρελάθηκε" και ο Ρονάλντο στην εξέδρα με την Κορίνθιανς!

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Κρουζέιρο, "συστήθηκε" στο ευρωπαϊκό κοινό ως παίκτης της Αϊντχόφεν ενώ από το 1996 μέχρι το 2008 έγινε το "φαινόμενο" των γηπέδων που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την παρουσία του -κατά σειρά- σε Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν.

Παρόλα αυτά υπάρχει μία ακόμα ομάδα που έχει περίοπτη θέση στην καρδιά του και το τελευταίο 24ωρο φρόντισε να δείξει σε αρκετούς πως μόνο ασυγκίνητος δεν μένει όταν εκείνη... συγκινεί το κοινό της.

Αναφερόμαστε στην Κορίνθιανς η οποία εξασφάλισε μαθηματικά το 7ο πρωτάθλημα Βραζιλίας στην ιστορία της χάρη στο 3-1 επί της Φλουμινένσε (αύξησε σε 10 πόντους τη διαφορά της από την δεύτερη Γκρέμιο με τρεις αγωνιστικές να απομένουν), με τον Ρονάλντο, που έκλεισε την καριέρα του στην "Timao" παίζοντας για αυτήν από το 2009 μέχρι το 2011, να χοροπηδεί εκστασιασμένος στις εξέδρες!

"Συγχαρητήρια Κορίνθιανς! Είσαι ένας γίγαντας όπως και η ιστορία σου", έγραψε λίγο μετά το τέλος του ματς στο Instagram ο 41χρονος Βραζιλάνος, με το σχόλιο αυτό να συνοδεύει φωτογραφία του μέσα από τα αποδυτήρια της Κορίνθιανς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK