Η αλλαγή που έκανε τους οπαδούς να τραβούν τα μαλλιά τους!

Από που καταλαβαίνεις πως το Φλουμινένσε-Φλαμένγκο είναι ντέρμπι που δεν έχει σχέση με τα άλλα στην Βραζιλία; Από το γεγονός πως οι οπαδοί κραυγάζουν και στις... αλλαγές (VIDEO)!

Flamengo's Marcio Araujo, left, fights for a ball with Corinthians' Jadson during a Brazilian soccer league match in Sao Paulo, Brazil, Sunday, April 27, 2014. (AP Photo/Andre Penner)
Flamengo's Marcio Araujo, left, fights for a ball with Corinthians' Jadson during a Brazilian soccer league match in Sao Paulo, Brazil, Sunday, April 27, 2014. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η κόντρα μεταξύ της Φλουμινένσε και της Φλαμένγκο είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στην Βραζιλία και την Πέμπτη η "χώρα της σάμπα" απόλαυσε ένα ακόμα κλασικό ντέρμπι με πρωταγωνίστριες των δύο ομάδων, με το φινάλε να βρίσκει νικήτρια την φιλοξενούμενη με 1-0 στο πλαίσιο του Copa Sudamericana.

Μην νομίζετε πάντως ότι ο οπαδοί της "Φλα" δεν γκρίνιαξαν με τις αποφάσεις του προπονητή της ομάδας τους αφού στο 78ο λεπτό η κάμερα "τσάκωσε" μερικούς από αυτούς να βγαίνουν εκτός... ελέγχου.

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ρεϊνάλντο Ρουέντα, θέλησε να αποσύρει τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος του ντέρμπι, Εβέρτον, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μάρσιο Αραούχο, με την κίνησή του αυτη να πυροδοτεί ένταση πίσω από τον πάγκο με διαμαρτυρόμενους οπαδούς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK