H Tσαπεκοένσε ανέβασε video από τα αποδυτήρια που συγκλονίζει

Όλες οι βραζιλιάνικες ομάδες στάθηκαν δίπλα στην Τσαπεκοένσε μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μεντεγίν και η ομάδα της Σάντα Καταρίνα "ευχαρίστησε" με ένα άκρως συγκινητικό video.

H Tσαπεκοένσε ανέβασε video από τα αποδυτήρια που συγκλονίζει

Αμέσως μετά την τρομερή αεροπορική τραγωδία στο Μεντεγίν που ξερίζωσε την ομάδα της Τσαπεκοένσε, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης βρέθηκε δίπλα στην ομάδα από την Σάντα Καταρίνα και περισσότερους από όλους ο λαός της Βραζιλίας που ένιωσε ουσιαστικά πως έχασε ένα κομμάτι από την ψυχή του σε αυτή τη μοιραία πτήση.

Αποκορύφωμα μάλιστα των εκδηλώσεων προς τιμήν της Τσαπεκοένσε ήταν αυτό που συνέβη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού Brazileirao, όπου όλες οι ομάδες έδειξαν το σεβασμό τους στις 71 αθάνατες ψυχές κρατώντας ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα.

H Tσαπεκοένσε ανέβασε video από τα αποδυτήρια που συγκλονίζει

Οι άνθρωποι της "Τσάπε" δεν ξέχασαν πάντως όλους αυτούς που τους συμπαραστάθηκαν και έδειξαν πως όχι μόνο εκτιμούν και αναγνωρίζουν αλλά ξέρουν και να επιστρέφουν την αγάπη. Αυτό το έκαναν μέσω ενός video που ανέβασαν μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας όπου βρίσκεται όχι μόνο η φανέλα της Τσαπεκοένσε αλλά όλων των ομάδων.

"Επιλέξαμε τα αποδυτήριά μας, με τόσες πολλές δόξες και αναμνήσεις, για να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας από όλη τη χώρα για τις απίστευτες τιμές. Όταν τελειώνουν οι λέξεις, αφήνουμε να ακούγεται η ηχώ αυτό του τραγουδιού. Είμαστε πολύ περισσότεροι από έντεκα!", ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Τσαπεκοένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε με μεταγραφή από την Τσαπεκοένσε
Ελλιπής η εκπαίδευση του πιλότου της μοιραίας πτήσης
O ήρωας της Τσαπεκοένσε έκανε συγκλονιστική αποκάλυψη στην πρώτη του συνέντευξη
Ο επιζήσας της Τσαπεκοένσε βγήκε από το νοσοκομείο και συγκίνησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK