Ιστορικός πρώτος υποβιβασμός και δάκρυα στο φινάλε

Μέρα θλίψης για την Ιντερνασιονάλ καθώς ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας για πρώτη φορά στα 107 χρόνια της ιστορίας της (VIDEO).

Αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες στη "χώρα του καφέ" που έχει μάλιστα κατακτήσει δύο φορές το μεγαλύτερο τρόπαιο στη Λατινική Αμερική, το Copa Libertadores, όμως η νέα σεζόν θα την βρει στη δεύτερη και όχι στη μεγάλη κατηγορία του βραζιλιάνικού πρωταθλήματος.

 

Αναφερόμαστε στην Ιντερνασιονάλ η οποία απέτυχε να νικήσει εκτός έδρας την Φλουμινένσε (1-1) για την 38η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς και έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων) και έτσι για πρώτη φορά στα 107 χρόνια της ιστορίας της θα κληθεί να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

"Ήμασταν ανεπαρκείς ολόκληρη τη σεζόν. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε με τους εαυτούς μας. Και θα πρέπει να ζητήσουμε συγχώρεση από τους οπαδούς μας", είπε ο στράικερ της Ιντερνασιονάλ, Άλεξ.

Το φινάλε του αγώνα στην έδρα της Φλουμινένσε βρήκε οπαδούς της Ιντερνασιοναλ να μην αντέχουν και να ξεσπούν σε δάκρυα λύπης για τον υποβιβασμό

Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε ήταν μάλιστα μόνο μία από τις πέντε ομάδες που δεν είχαν υποβιβαστεί ποτέ από τη θέσπιση του εθνικού πρωταθλήματος Βραζιλιάς το 1971 και τώρα στο κλειστό αυτό γκρουπ βρίσκονται οι Κρουζέιρο, Φλαμένγκο, Σάντος και Σάο Πάουλο.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1-1