Με 13 γκολ παθητικό ο Μολέδο πάει για πρωτάθλημα!

Πόσο εύκολο θα είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ροντρίγκο Μολέδο τον ερχόμενο Γενάρη; Καθόλου είναι η απάντηση (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα), γιατί ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και οδηγεί την ομάδα του που πέρυσι αγωνιζόταν στην Β' Κατηγορία προς τον τίτλο και σ' ένα... καράβι λεφτά.

Με 13 γκολ παθητικό ο Μολέδο πάει για πρωτάθλημα!
moledo

Πολλοί πίστεψαν πως ο επαναπατρισμός του Ροντρίγκο Μολέδο ήταν προσωρινός και ότι κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο θηριώδης στόπερ θα έπαιρνε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα...

Έτσι, όμως, όπως αγωνίζεται και βοηθάει την νεοφώτιστη Ιντερνασιονάλ να βρίσκεται στην κορυφή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, το παραπάνω σενάριο ανατρέπεται!

Ο Μολέδο έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να "γλυτώσει" από τη διοικητική και αγωνιστική αστάθεια του κλαμπ.

Τον... φλέρταραν οι τρεις άλλοι της "BIG4", όμως κανείς δεν κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Επιλογή του 30χρονου ήταν να γυρίσει στην πατρίδα του και μέχρι στιγμής δικαιώνεται και με το παραπάνω!

Η Ιντερνασιονάλ δείχνει να διεκδικεί τον τίτλο στα ίσα από την Σάο Πάολο (έχουν και οι δύο από 49 βαθμούς), ενώ η δουλειά του Μολέδο (έχει παίξει σε 18 ματς) φαίνεται και στα νούμερα.

Η Ίντερ σε 24 αγωνιστικές μετράει 14 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες με 31 γκολ υπέρ και μόλις 13 κατά! Η Σάο Πάολο από την άλλη βρίσκεται στο 36-19 με τα υπόλοιπα στατιστικά να είναι ίδια με τα παραπάνω.

Με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα χρήματα του Λιμπερταδόρες, μοιάζει δύσκολο ο Μολέδο να επιστρέψει τον Γενάρη στην Ελλάδα. Βέβαια, ο... μαραθώνιος των 38 αγωνιστικών στην Βραζιλία έχει ακόμα μέχρι τον τερματισμό (από τα 38 ματς έχουν παιχτεί τα 24) και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK