"Ναι" στον υποβιβασμό! Αρνήθηκε τη... χάρη η Τσαπεκοένσε

Η ζωή συνεχίζεται στην Τσαπεκοένσε μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του Νοεμβρίου, στο οποίο ξεκληρίστηκε σε συντριπτικό ποσοστό το ρόστερ της. Οι Βραζιλιάνοι μαζεύουν τα... κομμάτια τους και... χτίζουν το "αύριο", δεν δέχονται όμως χάρες.

"Ναι" στον υποβιβασμό! Αρνήθηκε τη... χάρη η Τσαπεκοένσε

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν τη Βραζιλία έχει αρχίσει και η Τσαπεκοένσε προσπαθεί να δημιουργήσει από την αρχή μια νέα ομάδα. Ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, δανεικοί από άλλες ομάδες αλλά και παίκτες αξίας που έχουν συγκινηθεί από το δράμα του συλλόγου και θέλουν να βοηθήσουν, "χτίζουν" κομμάτι - κομμάτι την ομάδα του "αύριο".

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας, Ρούι Κόστα, μίλησε για τη νέα αρχή και σχολίασε: " Παίρνουμε αρκετούς παίκτες δανεικούς. Αυτός ο τρόπος είναι το... κλειδί για έχουμε ποιότητα, ταχύτητα και διαθέσιμο μπάτζετ. Πολλές ομάδες είναι σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα περιμένουμε να επιστρέψουν στη δράση οι παίκτες που επιβίωσαν από το δυστύχημα. Κανείς δεν θα φορέσει τις φανέλες των Άλαν Ρούσελ και Νέτο, μέχρι να επιστρέψουν, αλλά και του Τζάκσον Φόλμαν (αναπληρωματικός τερματοφύλακας που ακρωτηριάστηκε), ο οποίος δυστυχώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά, όμως θα είναι στο πλευρό της ομάδας από άλλο πόστο".

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Τσαπεκοένσε δεν δέχτηκε να της γίνει χάρη και να μην υποβιβαστεί για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως είχε προταθεί στη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία από άλλες ομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK