Ο Τίτε νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας

Ο Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι, κατά κόσμον Τίτε, είναι ο νέος εκλέκτορας της Εθνικής Βραζιλίας, αντικαθιστώντας τον Κάρλος Ντούνγκα.

Ο Τίτε νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας

Ο Κάρλος Ντούνγκα αποτελεί παρελθόν από την Εθνική Βραζιλίας μετά την τραγική πορεία της χώρας και τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Κόπα Αμέρικα 2016.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν άμεσα και οι ιθύνοντες της "σελεσάο" κατέληξαν στον αντικαταστάτη του κι αυτός δεν είναι άλλος από τον 55χρονο πρώην προπονητή της Κορίνθιανς, Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι, κατά κόσμον Τίτε.

Αγά το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας παρουσίασε επίσημα τον Τίτε, τον νέο προπονητή της "σελεσάο".

Ο Τίτε νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας

Το προφίλ του Τίτε

Γεννημένος στις 25 Μαΐου του 1961, ο Τίτε, θα είναι ο τέταρτος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας τα τελευταία έξι χρόνια. Στην καριέρα του έχει κάτσει σε συνολικά 14 πάγκους ομάδων, κυρίως στην χώρα του, μεταξύ των οποίων σε αυτούς των Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο, Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο και Γκρέμιο.

Δεν έχει προπονήσει ποτέ ομάδα στην Ευρώπη, ωστόσο έχει βρεθεί στο Άμπου Ντάμπι για χάρη των Αλ Αΐν και Αλ Γουάντα. Με την Κορίνθιανς έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους στην καριέρα του, μεταξύ των οποίων ένα Κόπα Λιμπερταδόρες, 2 πρωταθλήματα Βραζιλίας και ένα παγκόσμιο συλλόγων. Πλέον έχει την αποστολή να προετοιμάσει τη Βραζιλία για το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, όπου θα επιδιώξει να την επαναφέρει στην κορυφή του κόσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK