Ο υποβιβασμός έφερε... μπουνιές σε απευθείας σύνδεση!

Οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ δεν δέχτηκαν "χαλαρά" τον υποβιβασμό της ομάδας τους στη δεύτερη κατηγορία, με πρώην πρόεδρο να ξεσπάει με μπουνιά κατά δημοσιογράφου (VIDEO).

Ο υποβιβασμός έφερε... μπουνιές σε απευθείας σύνδεση!

Ενός κακού μύρια έπονται. Μία ημέρα μετά τον υποβιβασμό της Ιντερνασιονάλ στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε συνέδεσε το όνομά της με μία ακόμα αμήχανη στιγμή για τους οπαδούς της.

Αυτή δεν έλαβε χώρα σε κάποιο γήπεδο ή προπονητικό κέντρο αλλά σε τηλεοπτικό πλατό, με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Φερνάντο Μιράντα να ξεσπάει -κατά τη διάρκεια συζήτησης για την Ιντερνασιονάλ- και να ρίχνει μπουνιά στον δημοσιογράφο Ζούλιο Ριμπέιρο!

"Δυστυχώς συμβαίνει, τα νεύρα ήταν πολλά, ο πρόεδρος ένιωσε προσβεβλημένος και άρχισε τα χτυπήματα. Ζητώ συγγνώμη", είπε ο παρουσιαστής Λουίς Κάρλος Ρέτσε στο τέλος της επεισοδιακής εκπομπής, ενώ το θύμα της επίθεσης έγραψε λίγο αργότερα στον προσωπικό του λογαριαμό στο Facebook:

"Aυτό το βράδυ έζησα μία άσχημη κατάσταση, δεχόμενος χτυπήματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής από τον Φερνάντο Μιράντα. Γράφω γρήγορα αυτό το ποστάρισμα για να διαβεβαιώσω τους εκατοντάδες φίλους που με ρωτούν, στέλνοντάς μου μηνύματα. Είμαι καλά σωματικά αλλά συναισθηματικά ταραγμένος.

Το πρωί της Τετάρτης θα σας πως αναλυτικά τι συνέβη. Έχω ήδη ειδοποιήσει το δικηγόρο μου και θα υποβάλλω μήνυση κόντρα σε αυτό τον ανεξέλεγκτο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ιστορικός πρώτος υποβιβασμός και δάκρυα στο φινάλε

News 24/7

24MEDIA NETWORK