Παίκτης ξέσπασε πετώντας κάτω τον διαιτητή!

Ποδοσφαιριστής της Γκουαρανί αποβλήθηκε για ανύπαρκτο φάουλ και ξέσπασε σπρώχνοντας τον διαιτητή! Τρεις συμπαίκτες του τον κρατούσαν για να μην λιντσάρει τον άτυχο ρέφερι, ενώ πήγε να πλακώσει και ποδοσφαιριστή της δικής του ομάδας (VIDEO).

Η Μπόα κέρδισε 3-0 την Γκουαρανί και κατέκτησε το Brasileirao 2016 στην τρίτη κατηγορία της Βραζιλίας. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και αυτό γιατί 17 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, χρειάστηκε μέχρι και η Αστυνομία για να συγκρατήσει οργισμένο ποδοσφαιριστή!

Ο Φερέιρα αποβλήθηκε για υποτιθέμενο χτύπημα σε αντίπαλο και αμέσως ξέσπασε κατά του διαιτητή. Τον έσπρωξε πετώντας τον κάτω, ενώ όταν συμπαίκτης του πήγε να τον συγκρατήσει, τον πέταξε και αυτόν στο έδαφος!

Τελικά με την παρέμβαση και της Αστυνομίας απομακρύνθηκε από το γήπεδο. Είναι μία ακραία αντίδραση που σπάνια βλέπουμε σε αγώνες.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...