Παίκτης ξέσπασε πετώντας κάτω τον διαιτητή!

Ποδοσφαιριστής της Γκουαρανί αποβλήθηκε για ανύπαρκτο φάουλ και ξέσπασε σπρώχνοντας τον διαιτητή! Τρεις συμπαίκτες του τον κρατούσαν για να μην λιντσάρει τον άτυχο ρέφερι, ενώ πήγε να πλακώσει και ποδοσφαιριστή της δικής του ομάδας (VIDEO).

Η Μπόα κέρδισε 3-0 την Γκουαρανί και κατέκτησε το Brasileirao 2016 στην τρίτη κατηγορία της Βραζιλίας. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και αυτό γιατί 17 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, χρειάστηκε μέχρι και η Αστυνομία για να συγκρατήσει οργισμένο ποδοσφαιριστή!

Ο Φερέιρα αποβλήθηκε για υποτιθέμενο χτύπημα σε αντίπαλο και αμέσως ξέσπασε κατά του διαιτητή. Τον έσπρωξε πετώντας τον κάτω, ενώ όταν συμπαίκτης του πήγε να τον συγκρατήσει, τον πέταξε και αυτόν στο έδαφος!

Τελικά με την παρέμβαση και της Αστυνομίας απομακρύνθηκε από το γήπεδο. Είναι μία ακραία αντίδραση που σπάνια βλέπουμε σε αγώνες.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!