Διαιτητής έβγαλε όπλο την ώρα του αγώνα

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης τράβηξε όπλο(!) ύστερα από διένεξη με ποδοσφαιριστή. Δείτε το VIDEO.

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα VIDEO από αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας, το οποίο δείχνει τον διαιτητή της αναμέτρησης να βγάζει όπλο, ύστερα από επεισόδιο με ποδοσφαιριστές.

Ευτυχώς, ο... παρανοϊκός ρέφερι δεν το χρησιμοποίησε, ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Μάλιστα, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έγινε γνωστό πως δεν θα ξανασφυρίξει αγώνα, ενώ του συστήθηκε να μιλήσει με ειδικούς ψυχολόγους.

Δείτε το VIDEO:

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!