"Θεϊκός" τρόπος διαμαρτυρίας μέσω της φανέλας!

Η Κορίνθιανς αδικήθηκε από απόφαση του διαιτητή στο ντέρμπι με την Παλμέιρας και βρήκε έναν εκπληκτικό τρόπο για να διαμαρτυρηθεί στο επόμενο παιχνίδι της (PHOTOS)!

O Thiago Duarte Peixoto είχε μία άτυχη στιγμή στο πρόσφατο ντέρμπι της Κορίνθιανς με την Παλμέιρας καθώς αντί να τιμωρήσει με κάρτα τον Maycon μπερδεύτηκε και την έδειξε στον Gabriel με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει στο 45' με δύο κίτρινες, και το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της Κορίνθιανς.

Θέλοντας να διακωμωδήσουν τη σύγχυση του διαιτητή έφτασαν στο σημείο να φτιάξουν μάσκες με τα πρόσωπα των δύο παικτών που αργότερα τις φόρεσαν οι Maycon και Gabriel ενώ δεν σταμάτησαν εκεί αφού βρήκαν νέο τρόπο για "τρολάρισμα".

Στον επόμενο αγώνα τους, αυτό με την Μιρασόλ εκτός έδρας την Κυριακή (26/2) η Κορίνθιανς θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο φορώντας φανέλες με το hashtag #eusou (Εγώ είμαι) κάτω από το όνομα κάθε παίκτη ώστε να μην επαναληφθούν μπερδέματα...

 

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.