"Πυροβολάει" ασταμάτητα στην Βραζιλία ο Ρομπίνιο

Το 2015 έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Προτίμησε τελικά τα λεφτά των Κινέζων και μετά από ενάμισι χρόνο απαξίωσης τρελαίνει κόσμο στην Βραζιλία. Ο Ρομπίνιο επέστρεψε για τα καλά (VIDEO)!

BELO HORIZONTE / MINAS GERAIS / BRASIL  02.04.2016 Atlético x Vila Nova no estádio Minas Arena Mineirão  - Campeonato Mineiro 2016 - foto: Bruno Cantini/Atlético MG
BELO HORIZONTE / MINAS GERAIS / BRASIL 02.04.2016 Atlético x Vila Nova no estádio Minas Arena Mineirão - Campeonato Mineiro 2016 - foto: Bruno Cantini/Atlético MG BRUNO CANTINI/ATLETICO MG

Κι όμως, αυτός ο παικταράς θα μπορούσε να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Τον Μάιο του 2015 οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την πλευρά του Βραζιλιάνου στράικερ και μάλιστα έβαλαν τον Τζιοβάνι να τον... ψήσει για να πει το "ναι".

Οι ετήσιες αποδοχές προς τον Ρομπίνιο που ξεπερνούσαν τα 2.000.000€ με μπόνους για συμβόλαιο 2+1 ετών. Τελικά, ο τότε, 31άχρονος άσος προτίμησε τα λεφτά της Guangzhou Evergrande από την οποία αποχώρησε τελικά έξι μήνες αργότερα, αλλά με πολλά εκατομμύρια στην τσέπη.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Ρομπίνιο επέστρεψε στην Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο. Επτά μήνες αργότερα, κάνει... παπάδες. Στο Brasileiro μετρά 11 γκολ σε 20 συμμετοχές με την Μινέιρο μάλιστα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και την Παλμέιρας του 42άχρονου και βασικού Ζε Ρομπέρτο!

Στην Βραζιλία μάλιστα αναφέρουν πως οι εμφανίσεις του είναι πιθανό να ανοίξουν εκ νέου την πόρτα της εθνικής, στην οποία έπαιξε τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2015. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε μερικά από τα τωρινά κατορθώματα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK