Ελεύθερος ο Ρομπίνιο

Ελεύθερος θα είναι από την Τετάρτη (1/7) ο Ρομπίνιο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Σάντος. Σενάρια για Μεξικό και Κίνα. "Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Ελεύθερος ο Ρομπίνιο

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ακούστηκε ένα ακόμη καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σάντος και ως εκ τούτου από την Τετάρτη (1/7) θα είναι ελεύθερος.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος ήθελε να κρατήσει τον Ρομπίνιο, ο οποίος όμως δεν δέχθηκε την πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του με την ομάδα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι τους να χωρίσουν.

Στο άκουσμα της είδησης άρχισαν και τα πρώτα σενάρια, με την μεξικάνικη Κερετάρο, στην οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ο Ροναλντίνιο και ομάδα της Κίνας να παρουσιάζονται ως φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 31χρονου.

"Φίλοι της Σάντος, θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τον σεβασμό. Ευχαριστώ όλο το τιμ, τους παίκτες και τους φίλους που έκανα εδώ. Δυστυχώς δεν είναι δυνατό να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Αλλά η Σάντος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η Σάντος θα τα πάει τέλεια επειδή βρίσκεται πάνω από κάθε ποδοσφαιριστή. Θα προσπαθήσω να παραμείνω χαρούμενος και να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να παίζω ποδόσφαιρο. Και ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω", ήταν οι δηλώσεις του Ρομπίνιο για την αποχώρησή του.

Δείτε το VIDEO που ανέβασε η Σάντος στο λογαριασμό της στο "You Tube":

News 24/7

24MEDIA NETWORK