Σισίνιο: "Επινα μέχρι να πέσω κάτω!"

Ο Σισίνιο πρόσθεσε τ' όνομά του στον κατάλογο των παικτών που αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα με το ποτό.

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του στο ESPN της Βραζιλίας ο Σισίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, με καριέρα σε Ρεάλ και Ρόμα, ήταν βαθιά εθισμένος στο ποτό. Τόσο εθισμένος που βρέθηκε προ των θυρών του θανάτου.

"Δεν ήμουν από τους τύπους που έπιναν ένα η δύο ποτήρια, έπρεπε να πιω μέχρι να πέσω κάτω" τόνισε ο Σισίνιο με ειλικρίνεια.

"Αν συνεχίσεις έτσι τη ζωή σου, θα πεθάνεις μου είπαν. Συνάντησα όμως το Θεό μετά από 32 ποτά μια μέρα το 2010" συμπλήρωσε.

Ο Σισίνιο, την ίδια ώρα, ήταν και πολύ επικριτικός για τους Βραζιλιάνους παίκτες της εποχής: "Τους νοιάζουν μόνο οι σέλφι και το μαλλί τους. Είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα ποδοσφαιριστές που να μην θέλουν να αγωνιστούν σ' ένα Κόπα Αμέρικα; Απαράδεκτο!"

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.