Συγκλονιστικό: Η επανένωση επιζήσαντα της Τσαπεκοένσε με τον γιο του

Ένας από τους επιζήσαντες της μοιραίας πτήσης που μετέφερε την αποστολή της Τσαπεκοένσε και κόστισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους, επέστρεψε σπίτι του και ξέσπασε σε λυγμούς όταν τον αγκάλιασε ο γιος του (VIDEO).

Αστυνομία, ιατρικό προσωπικό, φίλαθλοι και άγνωστοι άνθρωποι έγιναν μία αγκαλιά στο αεροδρόμιο της Τσαπέκο, όταν ο Ράφαελ Χενζέλ επέστρεψε στην πόλη και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Επί 15 μέρες, ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άνδρας περίμενε να σφίξει στην αγκαλιά του τον γιο του και όταν αυτό συνέβη ξέσπασε σε κλάματα.

"Το θάρρος του τον έφερε πίσω σε μας. Είμαι χαρούμενη που γύρισε πίσω", είπε σύζυγος του Χενζέλ, ενώ η μητέρα του δημοσιογράφου που επέζησε από το δυστύχημα τόνισε:

"Φοβήθηκα όταν μπήκα στο αεροσκάφος, γιατί δεν είχα ταξιδέψει ποτέ μου, όμως χάρηκα που τον είδα. Τώρα πρέπει να τον βοηθήσουμε να γίνει καλά και να τον στηρίξουμε ψυχολογικά".

Στο βίντεο που ακολουθεί πατέρας και γιος βρίσκονται ξανά:

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!