Συγκλονίζει ο επιζήσαντας της Τσαπεκοένσε, Φόλμαν

Ο Τζάκσον Φόλμαν έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο τραγικό δυστύχημα της Τσαπεκοένσε. Έχασε ένα πόδι και αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 24, όμως δεν το βάζει κάτω. "Δεν θα κλαφτώ, έχω όνειρα και θα τα πραγματοποιήσω", δηλώνει (VIDEO).

Συγκλονίζει ο επιζήσαντας της Τσαπεκοένσε, Φόλμαν
folmann

Μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές για το 2016 ήταν η πτώση του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της ομάδας Τσαπεκοένσε. Το δυστύχημα κόστισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους, ενώ μόλις τρεις ποδοσφαιριστές από την βραζιλιάνικη ομάδα επέζησαν.

Ένας από αυτούς και ο νεαρός τερματοφύλακας Τζάκσον Φόλμαν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον ακρωτηριάσουν. Έτσι, το ποδόσφαιρο αποτελεί παρελθόν για τον 24άχρονο άνδρα, ο οποίος, ωστόσο, δεν έχει σκοπό να... παραιτηθεί.

"Η μεγαλύτερη επιθυμία μου μετά το δυστύχημα ήταν να σηκωθώ, να πάω στο μπάνιο, να πλύνω τα δόντια μου. Απλά πράγματα που αποτελούν ρουτίνα για τον κόσμο. Δεν θα κλαφτώ όμως, ούτε θα πω γιατί σε μένα Θεέ μου", είπε πρόσφατα ο Φόλμαν.

"Όταν ξεκίνησαν να κάνω τα πρώτα μου βήματα χωρίς πατερίτσες, ήθελα να ανέβω σκάλες, να κατέβω, γενικότερα να φτάσω στα όρια μου, όμως κατάλαβα πως πρέπει να δείξω σεβασμό στο σώμα μου", απάντησε για το γεγονός πως πλέον μετακινείται με προσθετικό πόδι.

Τέλος αποκάλυψε πως θέλει να προετοιμαστεί σιγά-σιγά για να συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας το 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK