Τιμώρησαν την Τσαπεκοένσε με αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο

Απίστευτο όμως πέρα για πέρα αληθινό! Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας τιμώρησε την Τσαπεκοένσε με αφαίρεση δύο βαθμών αλλά και πρόστιμο κοντά στα 28.000 ευρώ.

Την ώρα που η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια έχει σκύψει πάνω από την Τσαπεκοένσε και προσπαθεί με ό,τι μέσο μπορεί για να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και να ξεπεράσει την αεροπορική τραγωδία που της συνέβη και προκάλεσε τον αφανισμό της, η βραζιλιάνικη ομοσπονδία τιμώρησε το σύλλογο.

 

Η ομάδα από την Σάντα Καταρίνα είχε ενημερώσει πως δεν μπορούσε να κατέβει στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Βραζιλίας απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τήρησε κατά γράμμα τον κανονισμό που προβλέπεται σε περίπτωση που μία ομάδα δεν κατέβει στο γήπεδο για να αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος και της επέβαλε τιμωρία.

 

Πέρα από το γεγονός ότι έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, της αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί ενώ θα κληθεί να καταβάλλει πρόστιμο ύψους 30.000 ρεάις, που αντιστοιχεί σε 27.850 ευρώ. Περιττό να αναφέρουμε το πόσο αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απόφαση της ομοσπονδίας, με τους χρήστες των social media να κάνουν άκρως αρνητικά σχόλια για μία απόφαση που μόνο ως εκδικητική και αρτηριοσκληρωτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πάντως ότι με ίδια ποινή (αφαίρεση δύο βαθμών και πρόστιμο ύψους 100.000 ρεάις) τιμωρήθηκε και η Ατλέτικο Μινέιρο αφού ούτε και εκείνη έστειλε παίκτες της στο γήπεδο σεβόμενη τη θέση της Τσαπεκοένσε! Οι μόνοι που εμφανίστηκαν στην "Arena Conda" ήταν οι διαιτητές που περίμεναν 30 λεπτά τις ομάδες ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, πριν κλείσουν το φύλλο αγώνα εις βάρος και των δύο...

 

Έτσι, σε μία από τις σπάνιες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου είχαμε έναν αγώνα να ολοκληρώνεται πριν καν αρχίσει και τις δύο ομάδες να χάνουν το ματς 3-0 στα χαρτιά!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατριχίλα: τίμησαν ΟΛΕΣ οι ομάδες την Τσαπεκοένσε!
Συγκλονιστικό: Ο Νέτο δεν ξέρει για το δυστύχημα και ρωτάει για το παιχνίδι!

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...