Ο Cristiano Ronaldo Jr. ενημέρωσε τον πατέρα του πως θα τον ξεπεράσει

O Cristiano Ronaldo Jr. ενημέρωσε τον πατέρα του πως θα γίνει καλύτερος παίκτης από εκείνον. Ο CR7 του απάντησε "αυτό είναι δύσκολο".

Yπάρχουν γονείς που βλέπουν στα παιδιά τους τον επόμενο Cristiano Ronaldo. Υπάρχει και ο Cristiano Ronaldo που βλέπει στον πρωτότοκο του... έναν καλό παίκτη. Ο Ronaldo Jr. έγινε μέλος των ακαδημιών της Juventus, μετά τη μετακίνηση του πατέρα του από τη Μαδρίτη στο Τορίνο. Και προφανώς ο Ronaldo Jr. έχει γίνει η ατραξιόν των προπονήσεων της U9 του οργανισμού. Κάτι που ισχύει και για τη μητριά του, Georgina Rodriguez που τον συνοδεύει παντού.Το Bein Sports ρώτησε τον CR7 τι πιστεύει για τις ικανότητες του αγοριού του. Εκείνος απάντησε πως “ελπίζω να γίνει σαν τον πατέρα του. Εκείνος μου λέει ότι θα γίνει καλύτερος. Πιστεύω ωστόσο, πως αυτό θα είναι δύσκολο. Είναι πολύ ανταγωνιστικός. Είναι όπως ήμουν εγώ στην ηλικία του. Επίσης, δεν του αρέσει να χάνει. Είναι γρήγορος και έχει καλό σουτ. Δεν ξέρω αν θα γίνει ποδοσφαιριστής. Θα αποφασίσει ο ίδιος”.

 

Για την ιστορία, ο μικρός σκόραρε με τη φανέλα της Juventus νωρίτερα από ό,τι ο πατέρας του -μόλις στο πρώτο του παιχνίδι έβαλε τέσσερα γκολ.

 

"Είμαι χαρούμενος που σκόραρε, είμαι χαρούμενος για εκείνον. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Έχω την αίσθηση ότι προσαρμόστηκε πιο εύκολα από εμένα", ομολόγησε ο πατέρας/superstar.

Δείτε όμως, τι κάνει ο μικρός, στα 8 του χρόνια. 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!