O Μέσι συνάντησε τον Μουρεσάν (PHOTOS)

Ο Λιονέλ Μέσι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να φωτογραφηθεί με τον ψηλότερο παίκτη στην ιστορία του NBA, Γκιόργκι Μουρεσάν, κατά την παρουσία της εθνικής Αργεντινής στις ΗΠΑ και την Ουάσινγκτον για το φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ. Δείτε τις PHOTOS.

O Μέσι συνάντησε τον Μουρεσάν (PHOTOS)

Η Εθνική Αργεντινής θα βρεθεί αντιμέτωπη την Κυριακή (29/03) σε φιλική αναμέτρηση με το Ελ Σαλβαδόρ, στο γήπεδο "Ρόμπερτ Κέντεντι" της Ουάσινγκτον. Εκμεταλλευόμενοι την παρουσία τους στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ οι "αλμπισελέστε" δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολούθησουν τον αγώνα του ΝΒΑ μεταξύ των Ιντιάνα Πέισερς και των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Όπως είναι λογικό, όλα τα φώτα στράφηκαν προς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έβγαλες πολλές φωτογραφίες με θαυμαστές του, τους παίκτες των ομάδων αλλά και με παλαίμαχους αθλητές του μπάσκετ. Ένας από αυτούς ήταν ο Ρουμάνος, Γκιόργκι Μουρεσάν, ο οποίος είναι ο ψηλότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ μαζί με τον Σουδανό Μανούτ Μπολ. Ο Μουρεσάν είχε παίξει την δεκαετία του '90 στους Ουίζαρντς και τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς.

Δείτε τις PHOTO από τη συνάντηση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK