Η κατάθλιψη χτύπησε και τον Αντρές Ινιέστα

Οι επιτυχίες, η δόξα και τα χρήματα που κέρδισε ο Αντρές Ινιέστα δεν τον βοήθησαν να γλιτώσει από την κατάθλιψη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έδωσε τη μάχη και νίκησε, σε μία περίοδο που κάθε μέρα ευχόταν "να νυχτώσει για να πάρω το χάπι μου".

Spain's Andres Iniesta leaves the pitch after the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. Russia eliminates Spain 4-2 on penalties after game ends 1-1. (AP Photo/David Vincent)
Spain's Andres Iniesta leaves the pitch after the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. Russia eliminates Spain 4-2 on penalties after game ends 1-1. (AP Photo/David Vincent) AP

Η κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις. Δεν κοιτάει τραπεζικούς λογαριασμούς, followers στα social media, φήμη και δόξα. Στην εποχή μας χτυπάει αδιακρίτως και από αυτήν δεν γλίτωσε ούτε ο Αντρές Ινιέστα.

Ο ποδοσφαιριστής που λατρεύεται σαν θεός στην Ισπανία μετά το γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τις δύο κατακτήσεις Euro, ο μάγος της Βαρκελώνης με τα μπλαουγκράνα, ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και αποφάσισε να μιλήσει για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του.

" Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στο κίνητρο. Σε μια κατάσταση που δεν έχεις κίνητρο, δεν αισθάνεσαι τίποτα. Ευχόμουν να έλθει η νύχτα για να μπορέσω να πάρω το χάπι και να ξεκουραστώ.

Όταν υποφέρεις από κατάθλιψη, δεν είσαι ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο ευάλωτος, είναι δύσκολο να ελέγξεις τις στιγμές της ζωής".

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και νυν της ιαπωνικής, Vissel Kobe, αναφέρθηκε επίσης στη μετακίνησή του στην Ιαπωνία : "Μακάρι να μπορούσα να παίζω όλη μου τη ζωή στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήμουν σε θέση να δώσω το 100% μου".

c " Ο Μουρίνιο ήταν ο βασικός λόγος για τις κακές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες εκείνη την περίοδο. Αυτό έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν έβλεπες τη συνηθισμένη αντιπαλότητα, αλλά μίσος και το κλίμα που υπήρχε ήταν δυσβάσταχτο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK