Ο Σαλάχ δεν είναι χαρούμενος με την Εθνική Αιγύπτου και το δείχνει

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρίσκεται κανονικά με τους υπόλοιπους Αιγύπτιους διεθνείς για τα επερχόμενα παιχνίδια, αλλά η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter δείχνει πως δεν είναι χαρούμενος που θα φορέσει πάλι τη φανέλα, καθώς η κόντρα με την Ομοσπονδία δεν φαίνεται να έχει κοπάσει

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Σαλάχ Λίβερπουλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μόνο ενθουσιασμένος δεν είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ που θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Αιγύπτου. Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ ανέβασε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter με λεζάντα: "Reporting for National Team duty...", δηλώνοντας μεν την παρουσία του στην Εθνική για το καθήκον, αλλά η εικόνα μόνο ενθουσιασμό δεν εμπεριέχει.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ και η Ομοσπονδία της Αιγύπτου δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στην πόρτα της εθελούσιας εξόδου. Τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αρκετά και σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερα που έχουν μείνει εντός της ομάδας.

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Το πρώτο κρούσμα ήταν πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όταν ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ έγραψε στο Twitter: " Λυπάμαι, αλλά πρόκειται για μεγάλη προσβολή. Ήλπιζα πως ο χειρισμός της διαμάχης θα ήταν πιο σωστός", αναφερόμενος στο αεροπλάνο της Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο Σαλάχ έγινε έξω φρενών βλέποντας πως το πρόσωπό του βρίσκεται στο εξωτερικό του αεροσκάφους που μεταφέρει την εθνική ομάδα και παραχωρείται από χορηγό εταιρεία, καθώς ο ίδιος έχει συμφωνία για χορηγία από εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Τελικά ο Αμπντέλ Αζίζ, υπουργός αθλητισμού και νεότητας της Αιγύπτου, ανέφερε μέσω twitter πως η Αιγυπτιακή ομοσπονδία θα σεβαστεί τις συμφωνίες του Σαλάχ.

Ο ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το δεύτερο και πιο βαρύ περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροβ, ανακήρυξε τον Σαλάχ επίτιμο πολίτη της χώρας. Όπως αποδείχθηκε αργότερα η Ομοσπονδία είχε αναγκάσει τον 26χρονο να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να χρησιμοποιηθεί η εικόνα του για πολιτικούς σκοπούς.

Όπως ήταν φυσικό αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Σαλάχ, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από την Εθνική, αν και στο τέλος άλλαξε γνώμη. Μέχρι την επόμενη φορά που θα τον βγάλουν από τα ρούχα του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK