Η Ελλάδα "ψώνισε" τέσσερα από τα πιο αποτυχημένα ταλέντα

Το Goal.com μας... άδειασε ποδοσφαιρικά, γιατί φτιάχνοντας τη λίστα με τα 20 ταλέντα που δεν εκπλήρωσαν τις προσδοκίες αυτών που τους πίστεψαν, τέσσερις "Ελληνες" κατέχουν περίοπτη θέση. Για τον έναν μάλιστα δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε ότι ανήκει στην κατηγορία των χαμένων "αστεριών" που δεν έκαναν καριέρα.

Η Ελλάδα "ψώνισε" τέσσερα από τα πιο αποτυχημένα ταλέντα

Έπειτα από μεγάλη έρευνα το Goal.com κατέληξε στα 20 ποδοσφαιρικά ταλέντα που δεν εκπλήρωσαν ποτέ τις προσδοκίες των ειδικών. Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε τους παίκτες που... σάρωναν στα "Football Manager", μοσχοπουλήθηκαν σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, αλλά κατέληξαν να γίνουν ράπερ, γκάγκστερ, μουσικοί παραγωγοί.

Εντός της εικοσάδας συναντήσαμε και τέσσερα δικά μας παιδιά, όχι Έλληνες στην καταγωγή, αλλά μεταγραφές ελληνικών ομάδων. Μερικοί ήρθαν ωσάν σωτήρες, άλλοι σαν αποτυχημένοι και άλλοι για να κάνουν το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Πέραν των τεσσάρων, πέσαμε πάνω και σ' έναν ποδοσφαιριστή που μέσω των πρωτοσέλιδων των ελληνικών εφημερίδων είχε κάνει και πέντε - έξι σεζόν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Στο νούμερο ένα ο Φρέντι Άντου που έπαιξε δανεικός στον Άρη από την Μπενφίκα το 2010 για να βρει τα... πατήματά του και να εκπληρώσει τις προσδοκίες εκείνων που τον πίστεψαν. Τραγωδία, δεν τα κατάφερε ποτέ κι αφού διαφήμισε σκούπες, έγινε PR σε κλαμπ των ΗΠΑ και τελικά επέστρεψε στο ποδόσφαιρο πριν από μερικές ημέρες.

Η Ελλάδα "ψώνισε" τέσσερα από τα πιο αποτυχημένα ταλέντα

Ο αμέσως επόμενος αποτελεί έκπληξη γενικά στη λίστα, καθώς στην Ελλάδα θα τον θυμόμαστε ως ένα καλό, χαμογελαστό παιδί που με το ποδόσφαιρο δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά. Κυρίες και κύριοι ο "Μάκης" Κριστάντους. Το Goal.com αναφέρει ότι για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ είχαν ενδιαφερθεί η Ρεάλ, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Τσέλσι. Τελικά, έφτασε μέχρι τη Λαμία.

Η Ελλάδα "ψώνισε" τέσσερα από τα πιο αποτυχημένα ταλέντα

Επόμενο όνομα στη λίστα ο Ντενίλσον. Ο Βραζιλιάνος που μπορούσε να ντριπλάρει ταυτόχρονα τους βασικούς και τους αναπληρωματικούς μίας ομάδας δεν έγινε ποτέ ο μεγάλος ηγέτης της "Σελεσάο". Επί Ψωμιάδη στην Καβάλα, έκανε κι ένα πέρασμα από τα λημέρια μας.

Η Ελλάδα "ψώνισε" τέσσερα από τα πιο αποτυχημένα ταλέντα

Τελευταίος από τα "Ελληνόπουλα" ο Χαβιέρ Σαβιόλα που πέρασε από τον Ολυμπιακό και έχει συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός είχε φορέσει τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα τον θεωρούν ταλέντο που δεν ευδοκίμησε.

Ο πέμπτος, δεν έπαιξε ποτέ σε ελληνική ομάδα, ωστόσο έχει κάνει... γεμάτες σεζόν μέσω των πρωτοσέλιδων σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Ρόιστον Ντρέντε, τον πρώην μπακ της Ρεάλ που στα 30 του κάνει καριέρα ράπερ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΙΚΟΣΑΔΑ:

Αντριάνο

Φρέντι Άντου

Άντερσον

Βαλέρι Μποζίνοφ

Αντόνιο Κασάνο

Μακόλεϊ Κριστάντους

Σεμπάστιαν Ντάισλερ

Ντενίλσον

Ντιέγκο

Ρόιστον Ντρέντε

Γουέιν Χάρισον

Μάικλ Τζόνσον

Μπόγιαν Κρίκιτς

Νι Λάμπτι

Φρεντερίκο Μακέντα

Αλεχάντρε Πάτο

Τζερμέιν Πέναντ

Λας Ρίκεν

Χαβιέρ Σαβιόλα

Λι Σάρπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK