Η Εθνική του 2004 συνεχίζει να σε κάνει να χαμογελάς...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Όλα ίδια για τους πρωταθλητές Ευρώπης του Ρεχάγκελ που συναντήθηκαν στην Πάτρα για το φιλικό με την Ισπανία κι έκαναν όσους παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους να νιώσουν έστω και λίγο το συναίσθημα εκείνου του υπέροχου καλοκαιριού.

Η Εθνική του 2004 συνεχίζει να σε κάνει να χαμογελάς...

Το Contra.gr βρέθηκε στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και σας μεταφέρει όμορφες στιγμές που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι ο χρόνος γύρισε σ' εκείνο το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι.

Ομάδα, 100% ομάδα σαν μην πέρασε μια μέρα η Εθνική του 2004...

Οι βετεράνοι της "χρυσής φουρνιάς" μαζεύτηκαν για το αυριανό (9/6) φιλικό με την Ισπανία και κατέβηκαν στους χώρους αναψυχής του ξενοδοχείου ντυμένοι με τα ρούχα της αποστολής! Αυστηρά...

ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ

Κατσουράνης και Χαλκιάς είχαν το ρόλο των οικοδεσποτών για τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Ο πρώην άσος της Μπενφίκα δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων από τους παλιούς του φίλους για το εγχείρημα της Παναχαϊκής, δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένος.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ "ΖΑΓΟΡ" ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΣΕ "ΚΑΤΣΟΥΡ"

Οι Έλληνες εξαιρετικά φιτ, ντυμένοι με τα ρούχα της αποστολής όπως αναφέραμε παραπάνω το έχουν πάρει... πατριωτικά το παιχνίδι με τους Ισπανούς.

Ο αρχηγός Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως τότε έτσι και σήμερα δεν έχασε την ευκαιρία να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, πάντα με τον απαιτούμενο χαβαλέ. Φιλικό είναι άλλωστε...

Ο "Ζαγόρ", μάλιστα, κάλεσε τον Κατσουράνη που είναι από την περιοχή να πάει τους Ισπανός για... Πάτρα by night ώστε να είναι κουρασμένοι για το σαββατιάτικο φιλικό. Η πλάκα του αρχηγού προκάλεσε γέλια στην παρέα και τα πειράγματα συνεχίστηκαν.

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ;

Ο περιζήτητος Αντώνης Νικοπολίδης που δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τον κόσμο ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό και σε άλλη θέση πέραν της φυσικής του.

Ο... μύθος κυκλοφόρησε μεταξύ πισίνας και διαδρόμων του ξενοδοχείου, επειδή ο πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού τελευταία όποτε παίζει ποδόσφαιρο αρέσκεται να παίρνει χρόνο στην επίθεση, βγάζοντας και όμορφες ντρίμπλες.

Η Εθνική του 2004 συνεχίζει να σε κάνει να χαμογελάς...

Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Αρκετή ώρα με την ελληνική αποστολή πέρασε ο πρώην "ερυθρόλευκος" Άλμπερτ Ριέρα.

Ο Ισπανός που ταξίδεψε με τους βετεράνους της Ισπανίας τα είπε για αρκετή ώρα με τον τρομερά γυμνασμένο Γιούρκα Σεϊταρίδη, όπως και με άλλους "γαλανόλευκους" που γνώρισε από τη θητεία του στα μέρη μας.

Από τους Έλληνες, περισσότερο με τους Ισπανούς συνομίλησε ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο "μάγος" της Σεβίλλης είναι γνωστός στους Ίβηρες, μιλάει και τη γλώσσα, οπότε η παρέα "κόλλησε" μιλώντας για μπάλα.

Κάπως έτσι ήταν η παραμονή των πρωταθλητών Ευρώπης στο ξενοδοχείο της Πάτρας.

Κανονική ομάδα, αγαπημένη, πιστεί στα τελετουργικά της από τα χρόνια της νιότης και γεμάτη ποδοσφαιρική ζωντάνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK