Η πρώτη φανέλα... social media είναι γεγονός!

Στην Κολομβία δημιουργήθηκε η πρώτη ποδοσφαιρική εμφάνιση που προάγει τα... social media. Η ομάδα Φορταλέζα παρουσίασε τη φανέλα της που δεν είναι καθόλου συνηθισμένη έτσι όπως την έχουν στολίσει οι αρμόδιοι (VIDEO).

Δεν ξέρουμε αν θα ξεπουλήσει και όλη η Μπογκοτά θα φοράει φανέλα Φορταλέζα, ωστόσο οι άνθρωποι του κλαμπ από την Κολομβία λάνσαραν μία νέου είδους ποδοσφαιρική εμφάνιση που έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Το χρώμα δεν μας... συντάραξε, ίσα ίσα είναι άκρως συνηθισμένο: Άσπρη, μπλε και μωβ για τον τερματοφύλακα.

Αυτό, όμως, που κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει διακοσμηθεί η συγκεκριμένη εμφάνιση.

Ξεχάστε λοιπόν τις "καρδούλες" της Χερενφέιν, γιατί η Φορταλέζα έριξε στην ποδοσφαιρική αγορά τη φανέλα... social media.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, στις εμφανίσεις υπάρχουν δεκάδες "emoji", οι φατσούλες αυτές που χρησιμοποιούνται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να δείξει ο χρήστης σε τι διάθεση βρίσκεται!

Οι πρώτες αντιδράσεις, πάντως, όταν η ιδέα της Φορταλέζα βγήκε εκτός συνόρων και έπαιξε στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Οι περισσότεροι... κορόιδεψαν τη φανέλα, χαρακτηρίζοντάς την με τον όρο: κιτς.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...