Η πρώτη φανέλα... social media είναι γεγονός!

Στην Κολομβία δημιουργήθηκε η πρώτη ποδοσφαιρική εμφάνιση που προάγει τα... social media. Η ομάδα Φορταλέζα παρουσίασε τη φανέλα της που δεν είναι καθόλου συνηθισμένη έτσι όπως την έχουν στολίσει οι αρμόδιοι (VIDEO).

Δεν ξέρουμε αν θα ξεπουλήσει και όλη η Μπογκοτά θα φοράει φανέλα Φορταλέζα, ωστόσο οι άνθρωποι του κλαμπ από την Κολομβία λάνσαραν μία νέου είδους ποδοσφαιρική εμφάνιση που έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Το χρώμα δεν μας... συντάραξε, ίσα ίσα είναι άκρως συνηθισμένο: Άσπρη, μπλε και μωβ για τον τερματοφύλακα.

Αυτό, όμως, που κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει διακοσμηθεί η συγκεκριμένη εμφάνιση.

Ξεχάστε λοιπόν τις "καρδούλες" της Χερενφέιν, γιατί η Φορταλέζα έριξε στην ποδοσφαιρική αγορά τη φανέλα... social media.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, στις εμφανίσεις υπάρχουν δεκάδες "emoji", οι φατσούλες αυτές που χρησιμοποιούνται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να δείξει ο χρήστης σε τι διάθεση βρίσκεται!

Οι πρώτες αντιδράσεις, πάντως, όταν η ιδέα της Φορταλέζα βγήκε εκτός συνόρων και έπαιξε στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Οι περισσότεροι... κορόιδεψαν τη φανέλα, χαρακτηρίζοντάς την με τον όρο: κιτς.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.