"Τσέκαρε" Μπολτ ο Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεμάτη από φορ, ωστόσο ο "Special One" ψάχνεται για πιο... γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Θα μπορούσε αυτός να είναι ο Τζαμαϊκανός, τον οποίο κοουτσάρησε ο Πορτογάλος. (Video)

Jamaica's Usain Bolt bids farewell during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Μπολτ AP IMAGE

Ο Ζοσέ Μουρίνιο για τις ανάγκες ενός αγώνα επίδειξης βρέθηκε στην Ελβετία, όπου ανέλαβε να κοουτσάρει μία ομάδα πέντε παικτών.

Αντίπαλος προπονητής ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ απ' τον αγωνιστικό χώρο... παρέλασαν ονόματα όπως αυτά των Κριστιάν Καρεμπέ, Ερνάν Κρέσπο και Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Ανάμεσα στους σταρ της βραδιάς ήταν και ο Τζαμαϊκανός υπερσπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ομάδα τοπ επιπέδου. Μάλιστα, "η Αστραπή" ήταν στην ομάδα του Πορτογάλου προπονητή...

Λέτε τελικά ο Τζαμαϊκανός φίλαθλος της Γιουνάιτεντ, ο οποίος προπονείται και με τη Ντόρτμουντ, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να βρεθεί σαν παίκτης στο Ολντ Τράφορντ; Θα φανεί μέχρι το καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΤ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK