Μπορείς να 'κλέψεις' την μπάλα από τον Φορτούνη μέσα σε ένα κλουβί;

O Kώστας Φορτούνης μπήκε στο κλουβί και πήρε μέρος στο νέο θεαματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι 2 εναντίον 2 που φέρνει η INTERSPORT μαζί με την adidas και το WHAT'S UP της COSMOTE, το INTERSPORT Cage Football. Τώρα ήρθε η δική σου σειρά να πάρεις τη θέση του. Μπορείς;

Μπορείς να 'κλέψεις' την μπάλα από τον Φορτούνη μέσα σε ένα κλουβί;

Ωραίο το κλασσικό ποδόσφαιρο των έντεκα εναντίον έντεκα. Ωραίο και το χορτάρι. Όμως όταν καλείσαι να παίξεις μαζί με έναν ακόμη φίλο σου απέναντι σε δύο παίκτες σε έναν μικρό χώρο, ο οποίος μάλιστα είναι και κλειστός, σαν κλουβί, εκεί αποκτάει άλλη μαγεία. Πιο αγνή, πιο αλήτικη, πιο 'μπαλαδόρικη', όπως θα λέγαμε.

Μέσα σε αυτά τα λίγα τετραγωνικά μπορείς να κάνεις ό,τι ντρίμπλα θέλεις, δεν υπάρχει φυσικά πλάγιο ή άουτ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις πλευρές του κλουβιού ως σύμμαχό σου, να σκοράρεις και να λυγίσεις τους αντιπάλους σου.

Μπορείς να 'κλέψεις' την μπάλα από τον Φορτούνη μέσα σε ένα κλουβί;

Αυτό με λίγα και απλά λόγια είναι το INTERSPORT Cage Football, η νέα απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία που φέρνει η INTERSPORT μαζί με την adidas και το WHAT’S UP της COSMOTE.

Και ποιος κλήθηκε να δοκιμάσει πρώτος αυτή τη νέα εμπειρία; Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση.

Μέσα στο κλουβί, όμως, τα πάντα είναι διαφορετικά και ακόμη και ο Φορτούνης συνάντησε δυσκολίες κόντρα στους (νεότερους) αντιπάλους που αντιμετώπισε. Γιατί στο κλουβί όλοι είναι ίσοι και ο στόχος είναι ένας, να σκοράρεις στο τέρμα του αντιπάλου και να τον αποκλείσεις.

Το νέο αυτό γήπεδο-κλουβί, το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, στήθηκε στο Smart Park στα Σπάτα και από τις 10 Φεβρουαρίου θα φιλοξενήσει το πρώτο απόλυτο τουρνουά " INTERSPORT Cage Football", όπου μπορεί ο καθένας από εμάς να πάρει μέρος με την παρέα του, να διασκεδάσει και να κερδίσει πλούσια δώρα από την adidas, καθώς και δώρα επικοινωνίας από το What’s Up της COSMOTE.

Μπορείς να 'κλέψεις' την μπάλα από τον Φορτούνη μέσα σε ένα κλουβί;

Δεν θα μείνει μόνο στην Αθήνα όμως το τουρνουά. Θα ταξιδέψει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο ψάχνοντας τους καλύτερους μπαλαδόρους της Ελλάδας, ηλικίας 13 έως 21 ετών, αγόρια, αλλά και κορίτσια! Μην ξεχνάτε ότι σε αυτά τα λίγα τετραγωνικά είναι όλοι ίσοι.

Μπορείς να 'κλέψεις' την μπάλα από τον Φορτούνη μέσα σε ένα κλουβί;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν συμπαίκτη ή συμπαίκτρια, όρεξη για ντρίμπλες και μπαλίτσα και φυσικά ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια της συλλογής adidas Cold Blooded και είσαι έτοιμος να μπεις στο κλουβί και να ξεκλειδώσεις το ταλέντο σου. Είναι, άλλωστε, το μόνο κλουβί στο οποίο όταν μπεις, δεν θα θες να βγεις.

Ψήθηκες; Φτιάξε τώρα την ομάδα σου, μπες στο www.intersportcagefootball.gr για να δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και ζήσε από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία που ξεκινάει στις 10 Φεβρουαρίου!

#CAGEFOOTBALL

#UNLOCKYOURTALENT

News 24/7

24MEDIA NETWORK