Ο Σανμαρτεάν κρέμασε τα παπούτσια και άλλαξε δουλειά

Ο "μάγος" όπως τον χαρακτηρίζουν οι συμπατριώτες του αποφάσισε να πει "αντίο" στη δράση, αναλαμβάνοντας πόστο στην ρουμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Διαβάστε ποιο θα είναι το νέο επάγγελμα του Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

Είχε όλο το πακέτο για να παίξει μεγάλη μπάλα στην Ευρώπη, ωστόσο η μοίρα του τα έφερε διαφορετικά...

Ο πρώην "πράσινος", Λουτσιάν Σανμαρτεάν στα 38 του χρόνια αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και θ' ασχοληθεί επισήμως πλέον με την ανάδειξη ταλέντων από τη Ρουμανία!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του ανακοίνωσε πως ο "μάγος" αναλαμβάνει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή των μικρών εθνικών ομάδων.

Στόχος του Σανμαρτεάν από εδώ και πέρα θα είναι να αναπτυχθούν τα τμήματα και να βγουν νέοι παίκτες που θα έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα...

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.