Οι 10 πιο σέξι WAGS

Νέες, σέξι, διάσημες με ακόμα πιο διάσημους συζύγους. Αυτές είναι οι 10 πιο γνωστές WAGS

Οι 10 πιο σέξι WAGS

Πίσω από κάθε σπουδαίο (ποδοσφαιρικά) άντρα βρίσκεται και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Πάμε να δούμε τις πιο διάσημες και σέξι WAGS.

Φεντερίκα Νάργι, κοπέλα του Αλεσάντρο Μάτρι

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Νάργι

Μπορεί ο Μάτρι να αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα, αφού ήδη στα 30 του έχει παίξει, μεταξύ άλλων, σε Μίλαν, Κάλιαρι, Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Τζένοα. Παρόλα αυτά, με την Φεντερίκα διατηρεί σταθερή σχέση από το 2009. Η Νάργι είναι γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια στην Ιταλία.

Λένα Γκέρκε, κοπέλα του Σάμι Κεντίρα

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Γκέρκε

Ο Κεντίρα άφησε την Ρεάλ μετά από μια δύσκολη σεζόν και μετακόμισε στο Τορίνο και την Γιουβέντους. Όσον αφορά τα συναισθηματικά του, έχει σχέση από το 2011 με το καλλίγραμμο μοντέλο και παρουσιάστρια στην Γερμανία, Λένα Γκέρκε.

Άμπεϊ Κλάνσι, γυναίκα του Πίτερ Κράουτς

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Κλάνσι

Ο Πίτερ Κράουτς, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν παρθένος, είναι παντρεμένος με την Κλάνσι από το 2011. Η Κλάνσι είναι μοντέλο και παρουσιάστρια, ενώ είχε βγει δεύτερη στο "Britain's Next Top Model" του 2006.

Τζορτζίνα Ντόρσετ, σύζυγος του Τομ Κλέβερλι

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Ντόρσετ

Μπορεί ο Κέβερλι να ήταν μια απογοήτευση στην Μάντσεστερ, μιας και σε 5 χρόνια δόθηκε δανεικός σε 4 ομάδες, ωστόσο στον συναισθηματικό του τομέα πάει καλά, αν κρίνουμε από την γυναίκα που έχει δίπλα του. Η Ντόρσετ η οποία έχει συμμετάσχει σε κάμποσες τηλεοπτικές εκπομπές είναι μία από τις πιο σέξι WAGs.

Μελίσα Σάτα, κοπέλα του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Σάτα

Η Μελίσα Σάτα έχει πλούσιο βιογραφικό όσον αφορά το "ποδόσφαιρο". Έχει υπάρξει κορίτσι του Κριστιάν Βιέρι και του Τζον Κάριου, ενώ τώρα τα έχει με τον Γκανέζο μέσο. Είναι παρουσιάστρια και έχει σπουδάσει επικοινωνία.

Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Κολίν Ρούνεϊ

Ο Γουέιν και η Κολίν Ρούνεϊ είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 14 χρόνια. Η Κολίν είναι παρουσιάστρια και συντάκτρια στο περιοδικό "OK!". Μαζί έχουν δύο παιδιά.

Ιλάρια Ντ' Αμίκο, κοπέλα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Ιλάρια Ντ' Αμίκο

Η Ντ' Αμίκο είναι παρουσιάστρια στην Ιταλία σε αθλητική εκπομπή. Έτσι, δεν ήταν πολύ δύσκολο να "αποπλανήσει" τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ιταλίας.

Πιλάρ Ρούμπιο, σύντροφος του Σέρχιο Ράμος

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Πιλάρ Ρούμπιο

Η Πιλάρ αναδείχθηκε η πιο σέξι Ισπανίδα στο FHM τόσο το 2008 όσο και το 2009. Είναι τηλεπαρουσιάστρια και σύντροφος του Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο έχουν ένα παιδί ενός έτους.

Σάρα Καρμπονέρο, σύντροφος του Ίκερ Κασίγιας

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Σάρα Καρμπονέρο

Οι δυο τους βγαίνουν από το 2009. Η Καρμπονέρο είναι παρουσιάστρια σε ισπανικό κανάλι από το 2000. Το 2009 ψηφίστηκε ως η πιο σέξι ρεπόρτερ από το περιοδικό FHM. Έχει ήδη ένα παιδί με τον Κασίγιας.

Σακίρα, σύντροφος του Ζεράρ Πικέ

Οι 10 πιο σέξι WAGS
Σακίρα

Η Σακίρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι με τον Πικέ από το 2010 και έχουν ήδη δύο παιδιά μαζί.

Πηγή: Toptenslides.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK