Οι οργανωμένοι στα... κάγκελα!

Τη στιγμή που η... αδρεναλίνη έχει χτυπήσει "κόκκινο" όσον αφορά τον πρωταθλητή της εφετινής σεζόν και η έκβασή της περνάει και μέσα από δικαστικές αίθουσες, οι οργανωμένοι οπαδοί των τριών διεκδικητών ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δίνουν τη δική τους "μάχη" με συλλαλητήρια και ανακοινώσεις.

Οι οργανωμένοι στα... κάγκελα!

Τα μέτωπα, έξι στροφές πριν το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος, μεταξύ των τριών "μπιγκφοράτων" που διεκδικούν τον τίτλο είναι ορθάνοιχτα και δίνουν τροφή σε καθημερινή βάση στα ΜΜΕ. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, δικαστικές κόντρες, αφαιρέσεις βαθμών και πάει λέγοντας.

Στη "μάχη" του προσκηνίου και του παρασκηνίου μεταξύ των ΠΑΕ, μπαίνουν πια δυναμικά και οι οργανωμένοι οπαδοί των τριών υποψηφίων πρωταθλητών. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν την αρχή, ακολούθησε οργισμένη τοποθέτηση της "Ορίτζιναλ", ενώ και η "Θύρα 7" δεν έμεινε εκτός καλώντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε πανστρατιά!

Το Contra.gr παραθέτει τα βασικά στοιχεία των ενεργειών που έκαναν και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι τρεις μεγαλύτεροι σύνδεσμοι των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού.

"ΒΡΑΖΕΙ" Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χρονικά, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αυτοί που μπήκαν στη "μάχη", κλείνοντας τον ΟΣΕ, το αεροδρόμιο "Μακεδονία, την εισβολή σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας και στην ΕΡΤ-3.

Υπάρχει και συνέχεια, όμως, καθώς απόψε Πέμπτη (8/3) είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στις 18:00 στην Καμάρα. Ενέργεια η οποία έχει τη στήριξη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ που εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει ειρηνικά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το -3 και δύο ματς κεκλεισμένων, με την οποία τιμωρήθηκε ο "δικέφαλος του Βορρά" εξαιτίας του αντικειμένου που δέχθηκε στο ντέρμπι (που δεν έγινε ποτέ) ο Όσκαρ Γκαρθία.

Η αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ αναμένεται να... κορυφωθεί την Κυριακή, στο ματς τίτλου με την ΑΕΚ, καθώς σε περίπτωση που δεν "πέσει" η τιμωρία στην εκδίκαση της έφεσης, διαρρέουν ότι θα συγκεντρωθούν 30.000 άνθρωποι στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Στην επίσημη τοποθέτηση της "Ορίτζιναλ" σχετικά με τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει μία... τζούρα Ολυμπιακός στον πρόλογο κι από εκεί κάτω μόνο ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση στέκεται κατά κύριο λόγο σε διαδυκτιακή ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη που "κατηγόρησε" την Ένωση ότι το 2008 έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά και τώρα επιχειρεί να το κατακτήσει με τον ίδιο τρόπο χωρίς να διαμαρτύρεται.

Οι "κιτρινόμαυροι", λοιπόν, χαρακτηρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη "νέο Σωκράτη" (σ.σ. εννοώντας τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σ. Κόκκαλη) και πως χρησιμοποιεί τακτικές, αντιγράφοντας τους "ερυθρόλευκους" στην προηγούμενη διοικητική εποχή τους.

ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Η "ΘΥΡΑ 7"

Σχεδόν την ίδια ώρα με την "Ορίτζιναλ" ήρθε και η επίσημη τοποθέτηση της "Θύρας 7". Οι οργανωμένοι των ερυθρόλευκων κάλεσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού σε συγκέντρωσης "αντίστασης κι όχι διαμαρτυρίας"! Συγκεκριμένα, στην αυριανή (9/3) εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ για την τιμωρία του -3 λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά, όπως αναφέρουν, για να μην κάνουν το "άσπρο μαύρο" από τον ΠΑΟΚ! Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 15:00 με την έφεση να εκδικάζεται στις 16:00, και ενώ δύο ώρες αργότερα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση του ΠΑΟΚ για το δικό του -3.

To be continued...

News 24/7

24MEDIA NETWORK