Φοβήθηκε τα χειρότερα ο Χάσι για Ρέτσο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι φανερά σοκαρισμένος μίλησε για το δυσάρεστο περιστατικό που σημάδεψε το πρώτο φιλικό της ομάδας του.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπένσικ Χάσι φοβήθηκε τα χειρότερα για τον Παναγιώτη Ρέτσο όπως είπε στις δηλώσεις του μετά την βίαιη διακοπή του πρώτου φιλικού του Ολυμπιακού.

Φανερά σοκαρισμένος ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε: "Φοβηθήκαμε πολύ για τα χειρότερα, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση. Για κάποια στιγμή πίστευα ότι θα τον χάναμε. Έχασε τις αισθήσεις του, αλλά μόνο για μια στιγμή. Τώρα, έχει επαφή με το περιβάλλον. Θα πάει στο νοσοκομείο για να τον εξετάσουν καλύτερο και να δούμε τι συνέβη.

Αυτό μας προκάλεσε τρόμο και πολύ άσχημα συναισθήματα. Αυτός που έπρεπε να κρατήσει τη ψυχραιμία του ήταν ο γιατρός και το έκανε. Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Οι σκέψεις μας είναι με τον Παναγιώτη. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης και είμαστε στο πλευρό του. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί."

Αυτή τη στιγμή ο Ρέτσος έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο και θα μείνει εκεί για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK