Με απόφαση Αρείου Πάγου "τελειώνει" ο Ντογιάκος

Η απόφαση από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο ελήφθη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων προϊσταμένων των δικαστηρίων.

"Μπλόκο" στην υποψηφιότητά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας, Ισίδωρου Ντογιάκου, για την θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας για δεύτερη θητεία, βάζει η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου, το οποίο επέβαλε ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών.

Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα το πρωί, με θέμα την πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Ντογιάκου, η οποία αφορά στη σύγκληση της Ολομέλειας της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Το ζήτημα της συζήτησης ήταν η "εξωθεσμική παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου στο αυτοδιοίκητο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών».

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου συμβουλίου φαίνεται πως δημιουργεί πρόβλημα και στην υποψηφιότητα του νυν προϊσταμένου της Εισαγγελία Εφετών Αθήνας λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές για τους νέους προϊσταμένους των δικαστηρίων στα πλαίσια του αυτοδιοίκητου, που θα λάβουν χώρα το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο είχε επιβάλλει στον Ισίδωρο Ντογιάκο την ποινή της απλής επίπληξης.

Πηγή: News247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είχε πει σε βάρος του Ντογιάκου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.