Η εθνική Ελλάδος έσπρωξε τον Ναϊνγκολάν... στον αλκοολισμό

Συνηθισμένος στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις, ο Ναϊνγκολάν υπέπεσε σε νέο παράπτωμα, με τον εθισμό του στο ποτό να του στερεί το δίπλωμα οδήγησης και υπεύθυνη γι' αυτό να αποδεικνύεται... η εθνική Ελλάδος. Διαβάστε το απίθανο στόρι.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη πρωτοχρονιά του 2018, όταν ο Ράτζα Ναϊνγκολάν εμφανίστηκε υπό την επήρεια μέθης σε live βίντεο στο Instagram και τη Ρόμα να του ρίχνει... καμπάνα 100.00 ευρώ.

Ο εθισμός όμως του Βέλγου στο ποτό φαίνεται να ξεκινάει νωρίτερα και υπαίτιο των καταχρήσεων του μέσου της ιταλικής ομάδας παρουσιάζεται... το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nieuwsblad, ο άσος των Ρωμαίων, ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία του Βελγίου με την Ελλάδα πριν ένα χρόνο, μάλλον πήρε... βαριά τη «γκέλα» της ομάδας του με τη χώρα μας, βρίσκοντας παρηγοριά στο αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ μετά τον αγώνα, ο Ναϊνγκολάν διασκέδασε σε νυχτερινό κλαμπ και όντας «ζαλισμένος», επέστρεψε μαζί με έναν φίλο του, οδηγώντας ένα νοικιασμένο αμάξι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε τώρα στην επιφάνεια, με τις αρχές να του στερούν το δικαίωμα οδήγησης για έναν μήνα και να του ρίχνουν το πρόστιμο των 1600 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής των πρωτευουσιάνων της Ιταλίας, θέλοντας να απολογηθεί, δήλωσε: «Δεν οδηγούσα εγώ. Σταματήσαμε γιατί έσκασε το λάστιχο του αμαξιού και κατά τη διάρκεια της στάσης μας βρέθηκα να κάθομαι πίσω από το τιμόνι».

ΒΕΛΓΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ 1-1