Η... μυστηριώδης λέξη που στέλνει τον Ζλάταν στο Μουντιάλ!

Ο Ιμπραχίμοβιτς ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά όλος ο κόσμος στα social media ασχολείται με τη λέξη που χρησιμοποίησε για να μεταφέρει την είδηση σ' όλο τον κόσμο.

Sweden's Zlatan Ibrahimovic reacts as walks off the pitch end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Sweden's Zlatan Ibrahimovic reacts as walks off the pitch end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η Σουηδία προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ο ποδοσφαιρικός κόσμος ανυπομονεί να μάθει αν ο Ζλάταν θ' ακολουθήσει στην αποστολή το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλάει με γρίφους στους δημοσιογράφους, χρησιμοποιώντας πάντα το ιδιαίτερο στυλ του λέγοντας ότι αν θέλει θα πάει, βάζοντας πάντα μπροστά το... εγώ του και όχι την επιθυμία του προπονητή.

Ένα tweet του Σουηδού... εκτόξευσε τις πιθανότητες να παίξει τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολήθηκε με το γεγονός, περισσότερο κέντρισε το ενδιαφέρον η λέξη που χρησιμοποίησε για να μεταφέρει την είδηση.

"Η πιθανότητα να παίξω στο Μουντιάλ είναι... skyhoga!" έγραψε ο Ζλάταν και στα social media άπαντες ρωτούσαν τι σημαίνει το... skyhoga.

Στα ελληνικά, λοιπόν, "skyhoga" σημαίνει "στα ύψη", οπότε όπως καταλαβαίνετε ο "Ίμπρα" αποφάσισε να πάει Ρωσία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK