Η... μυστηριώδης λέξη που στέλνει τον Ζλάταν στο Μουντιάλ!

Ο Ιμπραχίμοβιτς ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά όλος ο κόσμος στα social media ασχολείται με τη λέξη που χρησιμοποίησε για να μεταφέρει την είδηση σ' όλο τον κόσμο.

Η Σουηδία προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ο ποδοσφαιρικός κόσμος ανυπομονεί να μάθει αν ο Ζλάταν θ' ακολουθήσει στην αποστολή το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλάει με γρίφους στους δημοσιογράφους, χρησιμοποιώντας πάντα το ιδιαίτερο στυλ του λέγοντας ότι αν θέλει θα πάει, βάζοντας πάντα μπροστά το... εγώ του και όχι την επιθυμία του προπονητή.

Ένα tweet του Σουηδού... εκτόξευσε τις πιθανότητες να παίξει τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολήθηκε με το γεγονός, περισσότερο κέντρισε το ενδιαφέρον η λέξη που χρησιμοποίησε για να μεταφέρει την είδηση.

"Η πιθανότητα να παίξω στο Μουντιάλ είναι... skyhoga!" έγραψε ο Ζλάταν και στα social media άπαντες ρωτούσαν τι σημαίνει το... skyhoga.

Στα ελληνικά, λοιπόν, "skyhoga" σημαίνει "στα ύψη", οπότε όπως καταλαβαίνετε ο "Ίμπρα" αποφάσισε να πάει Ρωσία...

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.