VAR-βάτη δουλειά στο Μουντιάλ

Τη χαρά του 3/3 πανηγυρίζουν οι δημιουργοί του VAR στο Μουντιάλ, αφού το συγκεκριμένο σύστημα βοήθειας προς τους διαιτητές κάνει... θαύματα. Γαλλία, Περού και Σουηδία βρήκαν το δίκιο τους χάρη στο "big brother" των γηπέδων που του χρόνου έρχεται Ελλάδα (VIDEO).

VAR-βάτη δουλειά στο Μουντιάλ

Χρήσιμο εργαλείο αποδεικνύεται το VAR για τους διαιτητές...

Το Παγκόσμιο Κύπελλο παίζει free σε όλο τον κόσμο, οπότε οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα ματς, μαθαίνοντας καλύτερα τι εστί "Video Assistant Referee".

Μέχρι στιγμής ο "big brother" χρειάστηκε να λειτουργήσει σε τρεις σημαντικές φάσεις στη Ρωσία και δικαιώθηκε.

Το περασμένο Σάββατο σε δύο ποδοσφαιρικά "μέτωπα", συγκεκριμένα στο Γαλλία-Αυστραλία και στο Περού-Δανία το VAR "έδειξε" πέναλτι, πολύ σωστά σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Τρίτη πετυχημένη απόφαση είχαμε στο πρώτο ματς της αποψινής ημέρας που αποδείχθηκε και σωτήριο για τους Σουηδούς. Η ομάδα του Μάρκους Μπερκ κέρδισε χάρη σε σωστή εκτέλεση πέναλτι του Γκράνκβιστ που υποδείχθηκε από τον διαιτητή κατόπιν βοήθειας του VAR.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ:

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK