Ζλάταν: "Αυτός ήταν ο σπουδαιότερος συμπαίκτης μου"

Ο "Ίμπρα" έχει παίξει σε τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ, με κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Λογικά θα ήταν δύσκολο για τον Σουηδό να επιλέξει τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ. Στη σχετική ερώτηση που του έγινε όμως, ο Ζλάταν απάντησε με άνεση και χωρίς δισταγμό!

Συνέντευξη στο SportBible παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον δημοσιογράφο να του θέτει ένα θεωρητικά δύσκολο προς απάντηση ερώτημα. Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ στην καριέρα του.

Έχοντας δουλέψει σε τεράστια κλαμπ και με κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο πλευρό του θα πίστευε κανείς πως ο Ζλάταν θα το πήγαινε στη... διπλωματία. Ο Σουηδός που δεν είναι καλός διπλωμάτης, απάντησε ξεκάθαρα και εξέπληξε με την επιλογή του.

 

Ο  Βραζιλιάνος  επιθετικός Αντριάνο ήταν ο καλύτερος που έχει παίξει στο πλευρό του Σουηδού: "Έχω παίξει με σπουδαίους πρωταθλητές. Αυτός όμως που πίστευα ότι θα φτάσει ψηλά αλλά δεν το έκανε ήταν ο Αντριάνο" είπε αρχικά ο Ζλάταν και συνέχισε: "Όταν πήγα στην Ίντερ απαίτησα από τον πρόεδρο να παραμείνει στην ομάδα γιατί αυτός ήταν ο παίκτης που ήθελα να παίζω μαζί του."

Μιλώντας αποκλειστικά για τον Βραζιλιάνο, ο "Ίμπρα" τόνισε: "Ήταν ένα κτήνος, μπορούσε να σουτάρει από παντού. Κανείς δεν κατάφερε ποτέ να τον γκρεμίσει και να του πάρει την μπάλα. Ένα τέρας..."

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...