Ζλάταν: "Αυτός ήταν ο σπουδαιότερος συμπαίκτης μου"

Ο "Ίμπρα" έχει παίξει σε τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ, με κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Λογικά θα ήταν δύσκολο για τον Σουηδό να επιλέξει τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ. Στη σχετική ερώτηση που του έγινε όμως, ο Ζλάταν απάντησε με άνεση και χωρίς δισταγμό!

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 26:  Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates as he scores their third goal  during the EFL Cup Final between Manchester United and Southampton at Wembley Stadium on February 26, 2017 in London, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 26: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates as he scores their third goal during the EFL Cup Final between Manchester United and Southampton at Wembley Stadium on February 26, 2017 in London, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Συνέντευξη στο SportBible παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον δημοσιογράφο να του θέτει ένα θεωρητικά δύσκολο προς απάντηση ερώτημα. Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ στην καριέρα του.

Έχοντας δουλέψει σε τεράστια κλαμπ και με κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο πλευρό του θα πίστευε κανείς πως ο Ζλάταν θα το πήγαινε στη... διπλωματία. Ο Σουηδός που δεν είναι καλός διπλωμάτης, απάντησε ξεκάθαρα και εξέπληξε με την επιλογή του.

Ζλάταν: "Αυτός ήταν ο σπουδαιότερος συμπαίκτης μου"

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Αντριάνο ήταν ο καλύτερος που έχει παίξει στο πλευρό του Σουηδού: "Έχω παίξει με σπουδαίους πρωταθλητές. Αυτός όμως που πίστευα ότι θα φτάσει ψηλά αλλά δεν το έκανε ήταν ο Αντριάνο" είπε αρχικά ο Ζλάταν και συνέχισε: " Όταν πήγα στην Ίντερ απαίτησα από τον πρόεδρο να παραμείνει στην ομάδα γιατί αυτός ήταν ο παίκτης που ήθελα να παίζω μαζί του."

Μιλώντας αποκλειστικά για τον Βραζιλιάνο, ο "Ίμπρα" τόνισε: "Ήταν ένα κτήνος, μπορούσε να σουτάρει από παντού. Κανείς δεν κατάφερε ποτέ να τον γκρεμίσει και να του πάρει την μπάλα. Ένα τέρας..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK