1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Footvolley

Kαλό το Copa America και το Εuro από την τηλεόραση, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής και τα βλέμματα στην παραλία να είναι πάνω σου!

1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Footvolley

Το 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Footvolley είναι γεγονός και αν «μιλάς» στην μπάλα πρέπει να είσαι στην παραλία Ελ. Βενιζέλος του Ρεθύμνου, 25-26 Ιουνίου, για το πιο hot ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού εντός συνόρων.

Το «παρών» θα δώσουν ξεχωριστές παρουσίες από το χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ο Βραζιλιάνος «μάγος» της μπάλας, Ρέις Γουέλινγκτον, ο Άλεξ Καστίγιο (αδελφός και μάνατζερ του Νέρι), ο Μαρσέλο ντα Κόστα (μάνατζερ), ο Νίκος Στυλιανέσης (ο άνθρωπος που δίνει ρυθμό στη Θύρα 7 με την τρομπέτα του), ο Δημήτρης Μούτας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και νυν προπονητής) και last but not least ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, Μιχάλης Μουρούτσος!

Tα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν στο σύλλογο «Αγάπη», ο οποίος δημιουργήθηκε για προσφέρει τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εκπαίδευση και εξέλιξη στα άτομα με αναπηρία του Ρεθύμνου.

Για το σκοπό αυτό λειτουργεί στο Ρέθυμνο το «Κέντρο διημέρευσης – ημερήσιας φροντίδα για άτομα με αναπηρίες».

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK